sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ رندى آموز و كرم كن كه نه چندان هنرست حيوانى كه ننوشد مى و انسان نشود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ درخت کوچک من به باد عاشق بود به باد بی سامان خانه ی باد کجاست؟ خانه ی باد کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو و طوبى و ما و قامت يار فكر هر كس به قدر همت اوست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا در ره پیری به چه ایین روی ایدل باری به غلط صرف شد ایام شبابت 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا درخت دوستى كى بر دهد حاليا رفتيم و تخمى كاشتيم 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مهر تو را دل حزين بافته بر قماش جان رشته به رشته نخ به نخ تار به تار پو به پو 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من اناری میکنم دانه و به دل می گویم کاش مردم دانه های دلشان پیدا بود 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دور مجنون گذشت و نوبت ماست هر كسى پنج روز نوبت اوست 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا به تحقيق مرا منزل و ره ننمايي يكدم آرام نگيرم نفسي دم نزنم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مهربانی را بیاموزیم فرصت ابی شدن در پشت در ماندست 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مى خور كه هر كه آخر كار جهان بديد از غم سبك بر آمد و رطل گران گرفت 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شراب خورده و خوى كرده مى روى به چمن كه آب روى تو آتش در ارغوان انداخت 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريت ما و من آيينه داري بيش نيست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريتما و من آيينه داري بيش نيست تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ نقش مى بستم كه گيرم گوشه اى زان چشم مست طاقت و صبر از خم ابروش طاق افتاده بود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي كسي به در نميزند به دشت پرملال ما پرنده پر نميزند 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دولت از مرغ همايون طلب و سايه ء او زانكه با زاغ و زغن شهپر دولت نبود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دیروزها کسی را دوست میداشتی این روزها دلتنگی تنهایی همه ی عمرمان به همین سادگی گذشت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده