*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در خلوص منت ار هست شکی تجربه کن کس عیار زر خاص نشناسد چو محک 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ کای دل تو شاد باش که ان یار تند خو بسیار تند روی نشیند ز بخت خویش 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شبستان همه پیشباز امدند پر از شادی و بزم و ساز امدند 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دانم سرارد غصه را رنگین برارد قصه را این اه خون افشان که من هر صبح و شامی میزنم 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ منزل حافظ كنون بارگه پادشاست دل بر دلدار رفت جان بر جانانه شد 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوند تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پیوندتا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود این با پست بالایی یکی بود! دل ز ناوک چشمت گوش داشتم لیکن ابروی کماندارت می برد به پیشانی ... 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ یکی قطره باران زابری چکید خجل شد چو پنهای دریا بدید 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند و اندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ درخت غنچه برآورد و بلبلان مستند جهان جوان شد و یاران به عیش بنشستند حریف مجلس ما خود همیشه دل میبرد علی الخصوص که پیرایهای بر او بستند 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در آن بساط كه حسن تو جلوه آغازد مجال طعنه ء بدبين و بد پسند مباد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ درویش نمیپرسی و ترسم که نباشی اندیشه امرزش و پروای ثوابت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ در بيابان گر به شوق كعبه خواهى زد قدم سر زنشها گر كند خار مغيلان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم سر حق بر ورق شعبده ملحق نکنیم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ما سپر انداختیم گر تو کمان میکشی گو دل ما خوش مباش گر تو بدین دلخوشی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ یار دلدار من ار قلب بدین سان شکند ببرد زود به جانداری خود پادشهش 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شرمش از چشم مى پرستان باد نرگس مست اگر برويد باز 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ ز سوز شوق دلم شد کباب دور از یار مدام خون جگر میخورم ز خون فراق 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده