sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اى كه در زنجير زلفت جاى چندين آشناست خوش فتاد آن خال مشكين بر رخ رنگين غريب 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ابروى دوست كى شود دستكش خيال من كس نزدست ازين كمان تير مراد بر هدف 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ فرقي ننهد عاشق در كعبه و بتخانه اين جلوت جانانه ، آن خلوت جانانه 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ همچو صبحم يكنفس باقيست با ديدار تو چهره بنماد لبرا تا جان بر افشانم چو شمع 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ عدل سلطان گر نپرسد حال مظلومان عشق گوشه گيران را ز آسايش طمع بايد بريد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دل از جواهر مهرت چو صيقلى دارد بود ز زنگ حوادث هر آينه مصقول 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ لبم خموش ز آواز مدعا طلبي ست كه مدعا طلبيدن ز يار بي ادبي ست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام شمه اى از نفحات نفس يار بيار 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ رخ برافروز كه فارغ كنى از برگ گلم قد برافراز كه از سرو كنى آزادم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ مرا به كار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنين خوشش آراست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ توانا بود هر كه دانا بود ز دانش دل پير برنا بود :دي 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دلم ز پرده برون شد كجائى اى مطرب بنال هان كه از اين پرده كار ما به نواست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ منكران را هم ازين مى دو سه ساغر بچشان و گر ايشان نستانند روانى به من آر 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تنش درست و دلش شاد باد و خاطر خوش كه دست دادش و يارى ناتوانى داد 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دست در حلقه آن زلف دو تا نتوان كرد تكيه بر عهد تو و باد صبا نتوان كرد 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دلم با وعده هایت خون شد آخر بگو حرف حسابت چیست ای عشق؟ 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ قرار برده ز من ان دو نرگس رعنا فراغ برده ز من ان دو جادوی مکحول 5 لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ لبت به روی کسی وا نمیشود به تبسم که خون هرکه بریزیم خون بها اینجاست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده