sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا بر دلش از غصه غبارى ننشيند اى سيل سرشك از عقب نامه روان باش 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شربتى از لب لعلش نچشيديم و برفت روى مه پيكر او سير نديديم و برفت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تعظيم تو بر جان و خرد واجب و لازم انعام تو بر كون و مكان فايض و شامل 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ لب و دندانت را حقوق نمك هست بر جان و سينه هاى كباب 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بزمگاهى دلنشان چون قصر فردوس برين گلشنى پيرامنش چون روضه ء دارالسلام 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مرا به كار جهان هرگز التفات نبود رخ تو در نظر من چنين خوشش آراست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه ء عشق هر دم آيد غمى از نوبه مبارك بادم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ميان او كه خدا آفريده است از هيچ دقيقه ايست كه هيچ آفريده نگشادست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ توبه كردم كه نبوسم لب ساقى و كنون مى گزم لب كه چرا گوش به نادان كردم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مگر به تيغ اجل خيمه بركنم ور نه رميدن از در دولت نه رسم و راه منست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا بو كه يابم آگهى از سايه ء سرو سهى گلبانگ عشق از هر طرف بر خوشخرامى مى زنم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ما را به منع عقل مترسان و مى بيار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كان شحنه در ولايت ما هيچ كاره نيست 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تو نازك طبعى و طاقت نيارى گرانيهاى مشتى دلق پوشان 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نه من از پرده ء تقوى بدر افتادم و بس پدرم نيز بهشت ابد از دست بهشت 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسیدهام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مکن به چشم حقارت نگاه در من مست که نیست معصیت و زهد بی مشیت او 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ وصالِ او ز عمرِ جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز نقشش به حرام ار خود صورتگر چین باشد 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دیگر به سیرِ باغ و بهارم نیاز نیست ای بوستانِ طبعِ تو؛ باغ و بهارِِ من 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نور داد از جود او تا عکس بر گیتی فکند جور چون دین شد غریب و بخل چون در شد یتیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده