sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ دانم سر آرد غصه را رنگين بر آرد قصه را اين آه خون افشان كه من هر صبح و شامى مى زنم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مگرم چشم سياه تو بياموزد كار [/TD] [TD=align: right] ور نه مستورى و مستى همه كس نتوانند[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم با من چه کرد دیده ی معشوقه باز من... 2 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ نردیست جهان که بردنش باختنست نرادی او بنقش کم ساختنست دنیا بمثل چو کعبتین نردیست برداشتنش برای انداختنست 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ تو را كه طره مشكين و خط زنگاري ست چه غم ز چهره زرد و سرشك گلناري ست 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ تا تو مراد من دهی کشته مرا فراغ تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ معرفت نیست در این قوم خدا را سببی تا برم گوهر خود را به خریدار دگر 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ رباب و چنگ به بانگ بلند مى گويند كه گوش هوش به پيغام اهل راز كنيد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه ی سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ این کوزه چو من عاشق زاری بوده است در بند خم زلف نگاری بوده است 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ تا همه خلوتیان جام صبوری گیرند چنگ صبحی به در پیر مناجات بریم... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ می خور به بانگ چنگ و مخور غصه ور کسی گوید تو را که باده مخور گو هو الغفور 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ مرا چشمیست خون افشان ز دست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ هر دمی چون نی، ازدل نالان، شكوه ها دارم روی دل هر شب، تا سحرگاهان با خدا دارم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ مى نوش و جهان بخش كه از زلف كمندت شد گردن بدخواه گرفتار سلاسل 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ لفظی فصیح شیرین قدی بلند چابک روئی لطیف زیبا چشمی خوش کشیده... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار مى كنند قصد هلاك گرم تو دوستى از دشمنان ندارم باك 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ که را دیدی تو اندر جمله عالم که یکدم شادمانی یافت بی غم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده