sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ در مسجد و ميخانه خيالت اگر آيد محراب و كمانچه ز دو ابروى تو سازم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مرا از تست هر دم تازه عشقى [/TD] [TD=align: right] ترا هر ساعتى حسنى دگر باد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ درين چمن چو در آيد خزان بيغمائى رهش به سرو سهى قامت بلند مباد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]دلى كو عاشق رويت نباشد [/TD] [TD=align: right] هميشه غرقه در خون جگر باد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ در آن بساط كه حسن تو جلوه آغازد مجال طعنه ء بدبين و بد پسند مباد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]درين چمن چو در آيد خزان بيغمائى [/TD] [TD=align: right] رهش به سرو سهى قامت بلند مباد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ در عاشقى گريز نباشد ز ساز و سوز استاده ام چو شمع مترسان ز آتشم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مژگان تو تا تيغ جهانگير بر آورد [/TD] [TD=align: right] بس كشته ء دل زنده كه بر يكدگر افتاد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دانست كه خواهد شدنم مرغ دل از دست وز آن خط چون سلسله دامى نفرستاد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]در خم زلف تو آويخت دل از چاه ز نخ [/TD] [TD=align: right] آه كز چاه برون آمد و در دام افتاد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دردا كه از آن آهوى مشكين سيه چشم چون نافه بسى خون دلم در جگر افتاد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]دلم خزانه اسرار بود و دست قضا [/TD] [TD=align: right] درش ببست و كليدش به دلستانى داد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دور دار از خاك و خون دامن چو بر ما بگذرى كاندرين ره كشته بسيارند قربان شما 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ نه می بینم نشاط عیش در کس نه درمان دلی نه درد دینی... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ یارب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زانکه چو گردی ز میان بر خیزم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ مردمى كرد و كرم بخت خداداد به من كان بت ماه رخ از راه وفا باز آمد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ درین سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دام سخت است مگر يار شود لطف خدا ورنه آدم نبرد صرفه ز شيطان رجيم 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من اگر کامروا گشتم و خوش دل چه عجب مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده