sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تيرى كه زدى بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه انديشه كند راى صوابت 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ محراب ابرويت بنما تا سحرگهى دست دعا برآرم و در گردن آرمت 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تو موبینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارتهای ابرو 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ور چنين زير خم زلف نهد دانه ء خال اى بسا مرغ خرد را كه بدام اندازد 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دوش ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ درويش نمى پرسى و ترسم كه نباشد انديشه ء آمرزش و پرواى ثوابت 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تخت زمرد ز دست گل به چمن راح چون لعل آتشین دریاب... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ با صبا همراه بفرست از رخت گلدسته اى بو كه بوئى بشنويم از خاك بستان شما 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]از پاى فتاديم چو آمد غم هجران [/TD] [TD=align: right] در درد بمرديم چو از دست دوا رفت[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تا دامن كفن نكشم زير پاى خاك باور مكن كه دست ز دامن بدارمت 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]تا رفت مرا از نظر آن چشم جهان بين [/TD] [TD=align: right] كس واقف ما نيست كه از ديده چه ها رفت[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تو گر خواهى كه جاويدان جهان يكسر بيارائى صبا را گو كه بردارد زمانى برقع از رويت 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]تا مطربان ز شوق منت آگهى دهند [/TD] [TD=align: right] قول غزل بساز و نوا مى فرستمت[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تو عمر خواه و صبورى كه چرخ شعبده باز هزار بازى ازين طرفه تر برانگيزد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]در چين طره ء تو دل بى حفاظ من [/TD] [TD=align: right] هرگز نگفت مسكن ماءلوف ياد باد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دى پير مى فروش كه ذكرش بخير باد گفتا شراب نو شو غم دل ببر زياد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=bgcolor: #0099fe, align: left]دوش آگهى ز يار سفر كرده داد باد [/TD] [TD=bgcolor: #0099fe, align: right] من نيز دل به باد دهم هر چه باد باد [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ درين غوغا كه كس ك س را نپرسد من از پيرمغان منت پذيرم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مبتلا گشتم درين بند و بلا [/TD] [TD=align: right] كوشش آن حق گزاران ياد باد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده