moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]ما چو داديم دل و ديده به طوفان بلا [/TD] [TD=align: right] گو بيا سيل غم و خانه ز بنياد ببر[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ رونق عهد شبابست دگر بستان را مى رسد مژده ءگل بلبل خوش الحان را 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]اى آن كه ره به مشرب مقصود برده اى [/TD] [TD=align: right] زين بحر قطره اى به من خاكسار بخش[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شكر ايزد كه به اقبال كله گوشه ء گل نخوت باد دى و شوكت خار آخر شد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]داور دين شاه شجاع آن كه كرد [/TD] [TD=align: right] روح قدس حلقه امرش به گوش[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شمع هر جمع مشو ورنه بسوزى ما را ياد هر قوم مكن تا نروى از يادم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]من به خيال زاهدى گوشه نشين و طرفه آنك [/TD] [TD=align: right] مغبچه اى زهر طرف مى زندم به چنگ و دف[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ فغان كه در طلب گنج نامه ء مقصود شدم خراب جهانى ز غم تمام و نشد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]در خلوص منت ار هست شكى تجربه كن [/TD] [TD=align: right] كس عيار زر خالص نشناسد چو محك[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ كس نمى گويد كه يارى داشت حق دوستى حق شناسان را چه حال افتاد، ياران را چه شد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]دور فلكى يك سره بر منهج عدلست [/TD] [TD=align: right] خوش باش كه ظالم نبرد راه به منزل[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ لب از ترشح مى پاك كن براى خدا كه خاطرم به هزاران گنه موسوس شد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]دريغ و درد كه تا اين زمان ندانستم [/TD] [TD=align: right] كه كيمياى سعادت رفيق بود رفيق[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ قرار برده ز من آن دو نرگس رعنا فراغ برده ز من آن دو جادوى مكحول 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]لطف خدا بيشتر از جرم ماست [/TD] [TD=align: right] نكته ء سربسته چه دانى خموش[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شكر فروش كه عمرش دراز باد چرا تفقدى نكند طوطى شكرخارا 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ از دم صبح ازل تا آخر شام ابد دوستی و مهر بر یک عهد و یک میثاق بود 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دیده ام می جست و گفتندم نبینی روی دوست خود درفشان بود چشمم کاندر او سیماب داشت... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تا فضل و عقل بيني بي معرفت نشيني يك نكته ات بگويم خود را مبين كه رستي 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ یا رب اندر کنف سایه آن سرو بلند که من سوخته یک دم بنشینم چه شود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده