AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ كدامين چشمه سمي شد كه آب از آب ميترسد و حتي ذهن ماهيگير از قلاب ميترسد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ در راه ما شكسته دلى مى خرند و بس بازار خود فروشى از آنراه ديگرست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تويي آيينه او آيينه آرا تويي پوشيده و او آشكارا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ اگر بدست من افتد فراق را بكشم كه روز هجر سيه باد و خانمان فراق 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد هر دل كه ز عشق توست خالي از حلقه وصل تو برون باد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ در نيل غم فتاد، سپهرش به طنز گفت الان قد ندمت و ما ينفع الندم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مشكلى دارم ز دانشمند مجلس بازپرس [/TD] [TD=align: right] تو به فرمايان چرا خود توبه كمتر مى كنند[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دريا و كوه در ره و من خسته و ضعيف اى خضر پى خجسته مدد كن به همتم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]ما از برون در شده مغرور صد فريب [/TD] [TD=align: right] تا خود درون پرده چه تدبير مى كنند[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دوشم ز بلبلى چه خوش آمد كه مى سرود گل گوش پهن كرده ز شاخ درخت خويش 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]شكر شكن شوند همه طوطيان هند [/TD] [TD=align: right] زين قند پارسى كه به بنگاله مى رود[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ در كار گلاب و گل حكم ازلى اين بود كاين شاهد بازارى وان پرده نشين باشد 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]درين خيال به سر شد زمان عمر و هنوز [/TD] [TD=align: right] بلاى زلف سياهت به سر نمى آيد[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دورم به صورت از در دولت سراى تو ليكن به جان و دل ز مقيمان حضرتم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]ما باده زير خرقه نه امروز مى خوريم [/TD] [TD=align: right] بس دور شد كه گنبد چرخ اين صداشنيد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دريا و كوه در ره و من خسته و ضعيف اى خضر پى خجسته مدد كن به همتم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]مى خور به شعر بنده كه زيبى دگر دهد [/TD] [TD=align: right] جام مرصع تو بدين درّ شاهوار[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ روضه ء خلد برين خلوت درويشان است مايه ء محتشمى خدمت درويشان است 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]تا كى مى صبوح و شكر خواب بامداد [/TD] [TD=align: right] هشيار گرد هان كه گذشت اختيار عمر[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ رحم كن بر من مسكين و به فريادم رس تا به خاك در آصف نرسد فريادم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده