sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ دى گفت طبيب از سر حسرت چو مراديد هيهات كه رنج تو ز قانون شفا رفت 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تو را بانوی شهر ایران کنم بجنگ اندرون کار شیران کنم حکیم طوس 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من گدا و تمناى وصل او هيهات مگر به خواب ببينم خيال منظر دوست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند ادمی 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ يا رب اين آينه ء حسن چه جوهر دارد كه درو آه مرا قوت تاثير نبود 4 لینک به دیدگاه
coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دلا تا کی همی جویی منی را ؟چه داری دوست هرزه دشمنی را؟ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ای ادمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در اب دارد میسپارد جان 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نقد دلى كه بود مرا صرف باده شد قلب سياه بود از آن در حرام رفت 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ تو که اهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ نبود چنگ و رباب و نبيد و عود كه بود گل وجود من آغشته ء گلاب و نبيد 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اهنگ تو را دارد تو هم یاد دل ما میکنی یا نه 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ هر كه چون لاله كاسه گردان شد زين جفا رخ به خون بشويد باز 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]زين قصه هفت گنبد افلاك پر صداست [/TD] [TD=align: right] كوته نظر ببين كه سخن مختصر گرفت[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ تو اين را دروغ و فسانه مدان به يكسان روش در زمانه مدان از او هر چه اندر خورد با خرد و گر بر ره رمز معني برد (فردوسي) 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]درياست مجلس او درياب وقت و درياب [/TD] [TD=align: right] هان اى زيان رسيده وقت تجارت آمد[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]داشتم دلقى و صد عيب مرا مى پوشيد [/TD] [TD=align: right] خرقه رهن مى و مطرب شد و رنار بماند[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ دلا تا کی در این زندان فریب این و ان بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدين سان شکند ببرد زود به جانداری خود پادشھش... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شاهدان گر دلبرى زينسان كنند زاهدان را رخنه در ايمان كنند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده