sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ تنت بناز طبيبان نيازمند مباد وجود نازكت آزرده ء گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت تست به هيچ عارضه شخص تو دردمند مباد 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دل بر گرفته بودم از ايام گل ولى كارى بكرد همت پاكان روزه دار دل در جهان مبند و به مستى سؤ ال كن از فيض جام و قصه ء جمشيد كامگار 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم ... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ محروم اگر شدم ز سر كوى او چه شد از گلشن زمانه كه بوى وفا شنيد 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ دلم را مشکن و در پا مینداز که دارد در سر زلف تو مسکن ... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ نكته روح فزا از دهن دوست بگو نامه اى خوش خبر از عالم اسرار بيار 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ روی رنگین را به هرکس می نماید همچو گل ور بگویم باز پوشان باز پوشاند ز من... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ نصيحتى كنمت بشنو و بهانه مگير هر آن چه ناصح مشفق بگويدت بپذير 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ روزها فکرمن این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم... 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟ 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟ تا که بودیم کسی پاس نمیداشت که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیم... 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز چند پیشنهادداشتم: حتی الامکان از اشعار کلاسیک استفاده بشه اشعار تکراری رو حداقل بگذارید چند صفحه ازش بگذره بعد دوباره بگید ........................................................................................ ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ تمام هستی من ایه ی تاریکی است که تو را در خود تکرار کنان به سحرگاه شکفتن ها و رستن های ابدی خواهد برد من در این ایه تو را اه کشیدم اه من در این ایه تو را با درخت و اب و اتش پیوند دادم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ محل نور تجليست راى انور شاه چو قرب او طلبى در صفاى نيت كوش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شهري كه شه و شحنه و شيخش همه مستند شاهد شكند شيشه كه بيم عسسي نيست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ تو خفته اى و نشد عشق را كرانه پديد تبارك الله ازين ره كه نيست پايانش 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ در ميان آب و آتش همچنان سر گرم تست اين دل زار نزار اشكبارانم چو شمع 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ عشق آمد و شد چو خونم اندر رگ و پوست تا كرد مرا تهي و پر كرد ز دوست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده