sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ يار مردان خدا باش كه در كشتى نوح هست خاكى كه به آبى نخرد طوفان را 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ از خون دل نوشتم نزديك دوست نامه انّي رأيتُ دهراً مِن هجرك القيامه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هر كه آمد به جهان نقش خرابى دارد در خرابات بگوئيد كه هشيار كجاست 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ توسني كردم ندانستم همي كز كشيدن تنگ تر گردد كمند 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در اندرون من خسته دل ندانم كيست كه من خموشم و او در فغان و در غوغاست 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تا نگردي آشنا زين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ شب تار است و ره وادى ايمن در پيش آتش طور كجا موعد ديدار كجاست 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ شب تار است و ره وادى ايمن در پيش آتش طور كجا موعد ديدار كجاست تا چند زنم بروی دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان کنشت خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد زبهشت خیام 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند (حافظ) 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکنکه دوست خود روش بنده پروری داند(حافظ) چرامنو تو این شرایط قرارمیدید آخه اینم یه بداهه دیگه.....دل که دردام توافتاددگرزنده نبود...که توخواهی دل بیچاره به هجرت بکشی... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ یارب این بچه ترکان چه دلیرند به خون که به تیر مژه هر لحظه شکاری گیرند (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف انچه تو اندیشی حکم اچه تو فرمایی 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیملطف انچه تو اندیشی حکم اچه تو فرمایی پرگار نبود؟ یارب آن شاه وش ماه رخ زهره جبین در یکتای که وگوهر یکدانه کیست؟> 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ پرگار نبود؟یارب آن شاه وش ماه رخ زهره جبیندر یکتای که وگوهر یکدانه کیست؟>تو کز مکارم اخلاق عالم دگریوفای عهد من از خاطرت به در نرود 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 6 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ دلا تا کی در این زندان فریب این و ان بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ يا رب اندر كنف سايه ء آن سرو بلند گر من سوخته يك دم بنشينم چه شود 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي كسي به در نميزند به دشت پرملال ما پرنده پر نمي زند 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ در ره عشق سفر باید کرد ره پر ز حرامی خطر باید کرد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ دامنى گر چاك شد در عالم رندى چه باك جامه اى در نيكنامى نيز مى بايد دريد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده