رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[quote=!ala;72073

اها یه چیز دیگه، تو با آرش کار داری چرا حرف منو نقل قول میکنی :ws3:

حالا من یه شعر میگم، فک کنم باید با ت بگم:

منظورم به تو نبود منظورم بهآرش بود یعنی شعری که تو گفتی با ت تموم شد چرا باید آرش با ب شروع کنه شعر تو رو هم نقل قول کردم که متوجه بشه اخرش با ت تموم شد

لینک به دیدگاه
توبه کردم که دگر توبۀ بی جا نکنم

تا بود عمر به این عهد وفا خواهم کرد

در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست

مست از می می خواران از نرگس مستش مست

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین اگه میگین مشاعره قاعده و قوانین خودش رو داره من با محدود کردن بقیه مخالفم ولی باید قواعد رعایت بشه به هر حال باید یادبگیریم چی جوری مشاعره می کنیم به نظر من اگه قراره با چیزی غیر از شعر سنتی مشاعره کنیم می تونیم یه تاپیک جدید باز کنیم مثل علی خان البته به نظر من تاپیک علی خیلی پر طرفدار میشه به هر حال باید یادبگیریم با شعر سنتی هم مشاعره کنیم من که از همین امروز شروع می کنم به تمرین کردن

جواب سلام یادت رفت...!!

با سلام به دوست عزیز که فک کنم درک این ترانه براش یکم سخت بوده اما دوست من مشعاره هس اینجا من هرچی دلم بخواد میذارم و میگم شما خیلی ناراحتی نیا :w16:

بچه ها با هم کل کل نکنید!! الکی ماجرا رو جدی نکنید...

با سلام خدمت آرش خان مثل اینکه تا حالا مشاعره نکردی که در جواب یک بیت یک ترانه بلند بالا می زنی درضمن میگن مشاعره یعنی شعر نه ترانه امیدوارم درک این مسئله برات سخت نباشه

اگه میشه یه تاپیک بزن و توش فرق شعر و ترانه رو توش برام توضیح بده!!

درضمن یادم رفت بود اینو بگم شعری که با ت تموم میشه با ب جواب نمی دن آرش خان

منظورم به تو نبود منظورم بهآرش بود یعنی شعری که تو گفتی با ت تموم شد چرا باید آرش با ب شروع کنه شعر تو رو هم نقل قول کردم که متوجه بشه اخرش با ت تموم شد

آقای حمید خان دیگه اسپم کافیه!! یه قضیه رو خیلی داری کش میدی. اینجا قرار شد شعر سنتی گذاشته بشه. دیگه پست تو این زمینه تو این تاپیک نذارین. اگه کل کل و دعوایی هم دارین، کوتاه بیاین ولی اگه دوس دارین، اینجا جای کل کل نیس.

در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست

مست از می می خواران از نرگس مستش مست

تقدیر، که بر کشتنت آزرم نداشت

بر حسن و جوانیت دل نرم نداشت

اندر عجبم زجان ستان کز چو تویی

جان بستد و از جمال تو شرم نداشت

• Like 1
لینک به دیدگاه
!ala مهمان

در كنج دلم مهر كسی خانه ندارد

كس جای در اين خانه ی ويرانه ندارد

دل را به كف هر كه دهم باز پس آرد