Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تو را من چشم در راهم.... شبا هنگام ، در آن دم که بر جا، درّه ها چون مرده ماران خفتگان اند 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ دستم بگرفت و پا به پا برد .... مادر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ رها کنید مرا ای قراولان حصار که سخت خسته ام ازدیدن سلاح وسوار 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ راست می گویم و از گفته ی خود دلشادمبنده ی عشقمو از هر دو جهان آزادم «فاش میگویم واز گفته خود دلشادم » صحیح این بیت هست ماهرخ ##########################روزه یکسو شدوعیدآمدودلها برخاست..................می ز خمخانه بجوش آمدومی باید خواست 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ تاریک شد نگاه ِ امیدم ز نور ِ برف نم داده است خانه ی ما با ظهور ِ برف 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ عجب قافیه ای مجبور شدم از خودم فی ابداعه بگم ببخشید فرهاد اگر چشم تو میدید ازاول مجنون تو میگشت نه آواره ی لیلی 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ عجب قافیه ای مجبور شدم از خودم فی ابداعه بگم ببخشید فرهاد اگر چشم تو میدید ازاول مجنون تو میگشت نه آواره ی لیلی خیلی باحال بود یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خیام 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی سر امد دوستداران را چه شد 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ در ضمیر ناخودآگاه با تو من سر می کنم غنچه های زندگی را بی تو پرپر می کنم 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ در ضمیر ناخودآگاه با تو من سر می کنمغنچه های زندگی را بی تو پرپر می کنم اینم یه بداهه دیگه....من اگرعاشق نیم تقصیر چیست؟ شایدعشق ماره تقدیر نیست... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تو گلی روییده در اندیشه ام خارهایت می رود گاه در دلم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مرا چشمیست خون افشان زدست آن کمان ابرو جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ و زمین نمی داند که به چه عاشقی بگوید زنده باد! من که از عالم بریده ام 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ و زمین نمی داند که به چه عاشقیبگوید زنده باد!من که از عالم بریده ام مزرع سبزفلک دیدم وداس مه نویادم ازکشته خویش آمد وهنگام درو 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ و نپرسیم که فواره اقبال کجاست و نپرسیم چرا قلب حقیقت آبی است (سهراب سپهری) 3 لینک به دیدگاه
lilnasy 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ در خرابات مغان نور خدا می بینم / وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرد شاخ تالجن سایه ها رنگ سیاهی 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ رهرو ان نیست گهی تند وگهی خسته رود رهرو انست که اهسته و پیوسته رود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده