*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مکن منعم که از سوز دل پروانه میگریـم که من از آتش سوز نهـان افسانه ای دارم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مرا هیچ جمعی به دعوت نخواند که در هیچ جا ، جای خالی ندارم ببین ! شور مستی به رگ هام مرده به جز شور مستی ، سؤالی ندارم 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ مرو چو بخت من ای چشم مست یار بخواب که در پی است ز هر سویت آه بیداری... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=class: tsnip] [TR] [TD]یاد باد آنکه بروی تو نظر بود مرا [/TD] [TD] رخ و زلفت عوض شام و سحر بود مرا [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ آهسته رفت و سوخت دل رنج دیده ام پروانه سان به آتش جانسوز قهر و خشم 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ منی که روح ِپرستوبه جسم ِ خود ، دارم چه گونه بازنشینم به جلد کژدم ومار؟ 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ روی تو بود شمع طرب خانه ام ای دوست تو شمعی و من پیش تو پروانه ام ای دوست 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ تنهاتر از ندای تو ، امروز نشنیده ام به گوش ، ندایی 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ یک شب اگر ز شمع شب افروزی نوری دمد که جان و دل افروزد 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ درین حصار ، غریبم ، درین حصار ، غریب عجیب نیست اگر دردمندم وبیمار! نشان ِ درد ِ من ، ازرنگ ِچهره ام پیداست که رنگ گندم و کاه است ، نی به رنگ انار 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ روی بنمای و مرا گو که ز جان دل بر گیر پیش شمع آتش پروانه به جان گو در گیر 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ روی بنمای و مرا گو که ز جان دل بر گیرپیش شمع آتش پروانه به جان گو در گیر رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل رهی معیری 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ عشق بازان چنین , مستحق هجرانند 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ دل و دینم دل و دینم ببردست بر و دوشش بر و دوشش بر و دوش... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ شهریست پر کرشمه خوبان ز شش جهت چیزیم نیست ور نه خریدار هر ششم 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر ازین گناهی نیست... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ تا درخت دوستی برگی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ما دلشدگان خسرو شیرین پناهیم ما از دو جهان غیر تو ای عشق ندانیم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ معنا ندارد زندگی ، آن جا که شادی مرده است برگ گیاهی بهتر از صدها گل پژمرده است 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ تو خانقاه و خرابات در میانه مبین خدا گواه که هرجا که هست با اویم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده