sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تا سحر چشم یار چه بازی کند که باز بنیاد بر کرشمه ی جادو نهاده ایم... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ مژده ی وصل تو کو کز سر جان برخیزم طایر قدسم و از دام جهان برخیزم تو مپندار که از خاک سر کوی تو،من به جفای فلک و جور زمان برخیزم... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ مگر به تیغ اجل خیمه بر کنم ور نی رمیدن از در دولت نه رسم و راه من است 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه بگوش در میخانه ی عشق هر دم آید غمی از نو به مبارکبادم... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم که گوشه میخانه خانقاه من است دعای پیر مغان ورد صبحگاه من است 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ترسا بچه ای ناگه قصد دل و جانم کرد سودای سرزلفش رسوای جهانم کرد 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دلم بجو که قدت همچو سرو دلجوی است سخن بگو که کلامت لطیف و موزون است 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تاراج خوبرویی در ملک جان در امد اندل که بود وقتی گوی نبود مارا 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ از بس کف دست بر جبین کوبیدم تا بگذرد از سرم پریشانی من 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ از بس کف دست بر جبین کوبیدمتا بگذرد از سرم پریشانی من نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل/چو تخته پاره بر موج رها رها رها من (سیمین بهبهانی) 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ انوری ناز از اندازه بیرون میکنی وزجگر خوردن دلم خون میکنی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ انوری ناز از اندازه بیرون میکنی وزجگر خوردن دلم خون میکنی یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم/در میان لاله و گل آشیانی داشتیم (رهی معیری) 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نالان از تو شد چنگ و عود من/تار موی تو تار و پود من (رهی معیری) 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی بازم از پای درانداخته ای یعنی چه... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ همه ي عمر اينچنين دم نبده است شاد و خرم/به حق جفاي ياري كه به كس وفا ندارد (مولاناي حكيم) 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن ترسم که بوی نسترن مست است هوشیارش کند 3 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ دیدم آلاله ای در دامن خار واتم آلالیا کی چیمنت بار بگفتا باغبان معذور میدار درخت دوستی دیر آورد بار بابا طاهر 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ رخ شاه کاووس پر شرم دید سخن گفتنش با پسر نرم دید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده