Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مشنو ای دوست که غیر از تو مرا یاری هستیا شب و روز به جز فکر توام کاری هست... تا تو به خاطر منی کس مگذشت از دلم/مثل تو کیست در جهان تا زتو مهر بگسلم (سعدی) 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مست بگذشتی و از حافظت اندیشه نبود آه اگر دامن حسن تو بگیرد آهم... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مست بگذشتی و از حافظت اندیشه نبودآه اگر دامن حسن تو بگیرد آهم... من آینه ی دل را ز تو اینجا صفایی میدهم/من گوش خود را دفتر لطف کلامت میکنم (مولانای حکیم) 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ما از دوست غیر از دوست ، مقصدی نمی خواهیم حور و جنّت ای زاهد ، بر تو باد ارزانی 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ای که در کشتن ما هیچ مدارا نکنی سود و سرمایه بسوزی و مدارا نکنی... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ یا برید الحمی حماک الله مرحبا مرحبا تعال تعال (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ لاابالی چه کند دفتر دانایی را طاقت وعظ نباشد سر سودایی را.. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ لاابالی چه کند دفتر دانایی راطاقت وعظ نباشد سر سودایی را.. آه چه کرده ام که اینچنین مرا به آتش میکشانی/برای من نمانده است جز نیمه جانی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ یوسف اخر زمان اید به دوران غم مخور / کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ یوسف اخر زمان اید به دوران غم مخور / کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور رحمت حق آب بود جز که به پستی نرود/خاکی و مرحوم شوم تا که به رحمان برسم (مولانای حکیم) 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست آنجا جز آن که جان بسپارند چاره نیست ... 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ رحمت حق آب بود جز که به پستی نرود/خاکی و مرحوم شوم تا که به رحمان برسم(مولانای حکیم) مرد را معرفت و علم و ادب میباید / روح را لذت تفریح و طرب می باید 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ داني كه به ديدار تو چونم تشنه هر لحظه كه بينمت فزونم تشنه من تشنه آن دو چشم مخمور توام عالم همه زين سبب به خونم تشنه 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هوای منزل یار آب زندگانی ماست صبا بیار نسیمی ز خاک شیرازم... 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هوای منزل یار آب زندگانی ماستصبا بیار نسیمی ز خاک شیرازم... می خور که صد گناه ز اغیار در حجاب بهتر ز طاعتی که به روی دریا کنند 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دلم رمیده شد و غافلم من درویش که آن شکاری سرگشته را چه آید پیش ... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دلم رمیده شد و غافلم من درویشکه آن شکاری سرگشته را چه آید پیش ... شب که میرسد از کناره ها گریه میکنم با ستاره ها وای اگر شبی ز آستین جان برنیاورم قصد چاره ها (حسین منزوی) 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آه کز طعنه ی بدخواه ندیدم رویت نیست چون آینه ام روی ز آهن چه کنم... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ آه کز طعنه ی بدخواه ندیدم رویتنیست چون آینه ام روی ز آهن چه کنم... من چو به آخرت روم رفته به داغ دوستی داروی دوستی بود هرچه بروید از گلم (سعدی) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده