hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ یا رب چه چشمه ای است محبت که من از آن یک قطره آب خوردم و دریا گریستم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ یا رب چه چشمه ای است محبت که من از آنیک قطره آب خوردم و دریا گریستم مگر نسیم سحر بوی زلف یار من است/ که راحت دل رنجور و بی قرار من است(سعدی) 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای نگهت این چه نگاه کردن است 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن استای به فدای نگهت این چه نگاه کردن است تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق/ که نامی خوشتر از اینت ندانم... مگر هر لحظه رنگی تازه گیری/به غیر از زهر شیرینت نخوانم (فریدون مشیری) 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مرد حيران چون رسد اين جايگاه در تحير مانده و گم كرده راه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مرد حيران چون رسد اين جايگاه در تحير مانده و گم كرده راه هر جا که هستی حاضری از دور در ما ناظری/شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم (مولانا) 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ میان نداری و دارم عجب که هر ساعت میان مجمع خوبان کنی میان داری 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ میان نداری و دارم عجب که هر ساعتمیان مجمع خوبان کنی میان داری یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد/به وداعی دل غمدیده ی ما شاد نکرد 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دعاگوی غریبان جهانم و ادعو بالتواتر و التوالی (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دعاگوی غریبان جهانمو ادعو بالتواتر و التوالی (حافظ) (مرسي از اينكه شاعرشو ذكر كردين!) (نميدونم اين قبوله يا نه: از فردوسي بزرگ:) يكي پادشه بود مهراب نام/زبردست و پرگنج و گسترده كام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ منال ای دل که در زنجیر زلفش همه جمعیت است آشفته حالی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که به آبی نخرد طوفان را ... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یار مردان خدا باش که در کشتی نوحهست خاکی که به آبی نخرد طوفان را ... اه و افسوس از ان روز که در دشت بلا بود ان خسرو بی لشکر و یاور تشنه 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ همای گو مفکن سایه ی شرف هرگز در آن دیار که طوطی کم از زغن باشد ... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دلي خواهم كه از او درد خيزد/بسوزد عشق ورزد اشك ريزد (رهي معيري) 3 لینک به دیدگاه
*FARZANE* 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دل کز طواف کعبه ی کویت وقوف یافت از شوق آن حریم ندارد سر حجاز... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ دل کز طواف کعبه ی کویت وقوف یافتاز شوق آن حریم ندارد سر حجاز... ز من هر آنکه او برد چو دل به سینه نزدیک/به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من (سیمین بهبهانی) 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ نقطه عشق نمودم به تو هان سهو مکن ور نه چون بنگری از دایره بیرون باشی 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده