!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ یک قصه پیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که می شنوم نامکرر است 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست, نشان آدمیت لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ دوش زچشم مردمان اشک به وام خواستم این همه اشک عاریه ست اشک روان من کجا ؟ خاقانی 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آشنايان ره عشق گرم خون بخورند ناكسم گر به شكايت سوي بيگانه روم 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم زدوست تا جان ندهم 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ مطرب ميخانه دوش نكته دلكش سرود باده چشيدن خطاست، باده كشيدن رواست 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ تا راه قلندری نپویی نشود رخساره بخون دل نشویی نشود سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان آزاد به ترک خود نگویی نشود 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ دردم از یارست و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم.... 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق چار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ یا رب سببی ساز که یارم به سلامت بازآید و برهاندم از بند ملامت .... 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ تنها نه ز راز دل من پرده بر افتاد تا بود فلک شیوه او پرده دری بود 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دلبرم شاهد و طفل است و به بازي روزي بكشد زارم و در شرع نباشد گنهش 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شبی به کلبه ی احزان عاشقان آیی دمی انیس دل سوگوار من باشی... 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دردیست غیر مردن کانرا دوا نباشد پس من چگونه گویم کین درد را دوا کن 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نگاه كن كه غم درون ديده ام ، چگونه قطره قطره آب ميشود چگونه سايه سياه سركشم ، اسير دست آفتاب مي شود 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمدهای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده