YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ مددی گر به چراغی نکند آتش طور چاره تیره شب وادی ایمن چه کنم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ می کشیم از قدح لاله شرابی موهوم چشم بد دور که بی مطرب و می مدهوشیم ... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من همان روز ز فرهاد طمع ببریدم که عنان دل شیدا به لب شیرین داد 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ اگر نه عقل به مستی فروکشد لنگر چگونه کشتی ازین ورطه ی بلا ببرد .... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دلم از وحشت زندان سکندر بگرفت خرم آنروز که حافظ ره بغداد کند 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دل درين درياي پر آسودگي مي نيابد هيچ جز گمبودگـي 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از دست حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ شنیده ام سخنی خوش که پیر کنعان گفت فراق یار نه آن می کند که بتوان گفت ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین منست ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ تشویش وقت پیر مغان می دهند باز این سالکان نگر که چه با پیر می کنند 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دیده ی بدبین بپوشان ای کریم عیب پوش زین دلیری ها که من در کنج خلوت می کنم ... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ مست است برد دل زکف مردم هشیار ما مست زچشمان تو هشیار ندیدیم 5 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ مستور و مست چو هردو از یک قبیله اند ما دل ب عشوه که دهیم اختیار چیست؟ مرد باید ک در کشاکش دهر سنگ زیرین اسیاب باشد با حرف ت .......یا د.......... 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ در وهم می نگنجد کاندر تصور عقل آید به هیچ معنی زین خوب تر مثالی... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من از اظهار نظرهای دلم فهمیدم عشق هم صاحب فتواست اگربگذراند.... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ در طریقت هرچه پیش سالک آید خیر اوست در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست ... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ در طریقت هرچه پیش سالک آید خیر اوستدر صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست ... تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبران دهندت باج 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده