captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دهان تنگ شیرینش مگر ملک سلیمان است که نقش خاتم لعلش جهان زیر نگین دارد 5 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دوش در بزم تو ذوق گریه ام بی تاب کرد آنچه آتش میکند با شمع با من آب کرد 4 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ درین سرای بی کسی, کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد 4 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ در حریم عشق نتوان زد دم از گفت و شنید زانکه آنجا جمله اعضا چشم باید بود و گوش 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ شوخی نرگس نگر که پیش تو بشکفت چشم دریده, ادب نگاه ندارد 4 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دیرگاهیست که من نالانم رفتم از یاد، خودم میدانم دیرگاهیست ز غم میسوزم لب خود بر دل و جان میدوزم 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دیدم آن چشم دل سیه که تو داری جانب هیچ آشنا نگاه ندارد 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ دگر به صید حرم تیغ برمکش زنهار وزان که با دل ما کرده ای پشیمان باش ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مزگان شکند قلب همه صف شکنان ...... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ نه سر زلف خود اول تو به دستم دادی بازم از پای در انداخته ای یعنی چه ... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز نقشش به حرام ار خود صورتگر چین باشد لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ترسم که به منزل نرسی اعرابی کین ره که تو میروی به ترکستان است 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ترسم که اشک درغم ما پرده در شود وین راز سربه مهربه عالم سمرشود.... 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ [TABLE] [TR] [TD]در مياني يا بروني از ميان [/TD] [TD]بركناري يا نهاني يا عيان [/TD] [/TR] [TR] [TD]فانيي يا باقيي يا هر دوي [/TD] [TD]يا نهي هر دو توي يا نه توي [/TD] [/TR] [TR] [TD]گويد اصلا مي ندانم چيز من [/TD] [TD]وان ندانم هم ندانم نيز من [/TD] [/TR] [TR] [TD]عاشقم اما ندانم بر كيم [/TD] [TD]نه مسلمانم نه كافر، پس چيم؟ [/TD] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ من از بیگانگان هرگز ننالمکه با من هر چه کرد آن آشنا کرد در خرقه چو آتش زدی ای عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش ... 4 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ شرح داغ دل پروانه, چو گفتم با شمع آتشی در دلش افکندم و آبش کردم زندگی کردن من, مردن تدریجی بود آنچه جان کند تنم , عمر خطابش کردم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده