unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تو عمر خواه و صبوری که چرخ شعبده باز هزار بازی از این طرفهتر برانگیزد... 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ در بزم دور یک دو قدح در کش و برو یعنی طمع مدار وصال مدام را 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ می بر کف من نه که طرب را سبب اينست آرام من و مونس من روز و شب اينست... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ توانگرا دل درویش خود به دست آور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دوش می گفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دزدکی از مارگیری مار برد زابلهی آن را غنیمت میشمرد وا رهید آن مارگیر از زخم مار مار کشت آن دزد او را زار زار مولوی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ رفتیم اگر ملول شدی از نشست ما فرمای خدمتی که برآید ز دست ما... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اسمان تار است و در من گریه های زار زار بی تو تنهایم ولی تنها نمی خواهم تو را ای امید دل!شبت آبستن خورشید باد من،چو خود،زندانی شب ها نمی خواهم تو را 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دردم از یارست و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ما چون ر دزی پای کشیدیم، کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم، بریدیم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ما در پياله عكس رخ يار ديده ايم اي بيخبر ز لذت شرب مدام ما 7 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم با دل ستانم میرود 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ در تنگنای حیرتم از نخوت رقیب یارب مباد آنکه گدا معتبر شود (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دی بچمن برگذشت سرو سخنگوی من تا نکند گل غرور رنگ من وبوی من 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دی بچمن برگذشت سرو سخنگوی من تا نکند گل غرور رنگ من وبوی من نفس نفس اگر از باد نشنوم بویش زمان زمان چو گل از غم کنم گریبان چاک 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده