شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ يادباد آنكه خرابات نشين بودم ومستوآنچه در مسجدم امروز كم است آنجا بود دیدنش بی باده مستنم کرده است این هنر ها حق پرستم کرده است لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ دیدنش بی باده مستنم کرده استاین هنر ها حق پرستم کرده است تا نگردي آشنا زاين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ تا نگردي آشنا زاين پرده رمزي نشنوي گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش شاد به مرگیم و از این قصه غمی نیست غم حاصل دنیاست به عقبا المی نیست لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ شاد به مرگیم و از این قصه غمی نیستغم حاصل دنیاست به عقبا المی نیست تا شدم حلقه بگوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ تا شدم حلقه بگوش در ميخانه عشقهر دم آيد غمي از نو به مباركبادم میان مردمم ای نازنین یار! ولی چون بی تو ام تنها ترینم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ میان مردمم ای نازنین یار!ولی چون بی تو ام تنها ترینم من از ديار حبيبم نه از ديار غريب به مويه هاي غريبانه قصه پردازم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ من از ديار حبيبم نه از ديار غريب به مويه هاي غريبانه قصه پردازم من نغمه سرای چمنم عربده بس کن در بلبلکان طاقت فریاد زغن نیست لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ من از ديار حبيبم نه از ديار غريب به مويه هاي غريبانه قصه پردازم مملو از عطر کلام تو مشام جانهاست داغ هجران تو بر روی دل ماست هنوز 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ مملو از عطر کلام تو مشام جانهاستداغ هجران تو بر روی دل ماست هنوز زبس دل سوی مردم کرده ام من در این دنیا تو را گم کرده ام من:ws54: بیا بغل آبجی لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ مملو از عطر کلام تو مشام جانهاستداغ هجران تو بر روی دل ماست هنوز زاهداز ما بسلامت بگذر كاين مي لعل دل و دين ميبرد از دست بدان سان كه مپرس:w72: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ زاهداز ما بسلامت بگذر كاين مي لعلدل و دين ميبرد از دست بدان سان كه مپرس:w72: سپاس فراوانم از دشمن است که او یاور رایگان من است لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ترسم كه اشك در غم ما پرده در شود واين راز سر به مهر به عالم سمر شود 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ترسم كه اشك در غم ما پرده در شودواين راز سر به مهر به عالم سمر شود درست فصل شکست من آمدی ببین چه پیر شد آن چهره ی جوان بی تو لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ وصال دولت بيدار ترسمت ندهند كه خفته اي تو در آغوش بخت خواب زده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ وصال دولت بيدار ترسمت ندهندكه خفته اي تو در آغوش بخت خواب زده همیشه نام تو در جمع بر زبان بود کجا سرلغ کنم یار همزبان بی تو؟ 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ واعظان کاين جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار ديگر می کنند 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ واعظان کاين جلوه در محراب و منبر می کنندچون به خلوت می روند آن کار ديگر می کنند دین به دنیا میفروشی شرم کن وای از این دیوانگی فرزانه شو 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ وقت آن است که خون موج زند در دل لعل زین تغابن که خزف میشکند بازارش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ وقت آن است که خون موج زند در دل لعلزین تغابن که خزف میشکند بازارش شکر و صد شکر که روشنگر شب های من است اینهمه گوهر غلطان که به مژگان دارم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ مستیم درد منو دیگه دوا نمیکنه غم با من زاده شده منو رها نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده