Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ یاد باد آنکه نهانت نظری با ما بود رقم مهر تو بر چهره ی ما پیدا بود لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ دریا اینچنین دل مرا بردی دنیا دم به دم مرا تو آزردی لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ یا باد آنکه صبوحی زده در مجلس انس جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ دوست دارم تو را نظاره کنم زیر پایت پر از ستاره کنم گر بپرسند نازنینت کیست دوست دارم به تو اشاره کنم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ میل من سوی وصال و قصد او سوی فراق ترک کام خود گرفتم تا براید کام دوست لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ تا آخر عمر در دلم خواهی ماند تنها تو چراغ محفلم خواهی ماند لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ درین خیال به سر شد زمان عمر وهنوز بلای زلف سیاهت به سر نمی آید 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ آسمان مکثی کرد رهگذر شاخه ی نوری که به لب داشت به تاریکی شنها بخشید و به انگشت نشان داد سپیداری و گفت لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ تا ز ميخانه و مي نام و نشان خواهد بود سر ما خاک ره پير مغان خواهد بود حلقه پير مغان از ازلم در گوش است بر همانيم که بوديم و همان خواهد بود لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ در اين زنجيريان هستند مرداني که مردار زنان را دوست مي دارند. در اين زنجيريان هستند مرداني که در رويايشان هر شب زني در وحشت مرگ از جگر بر مي کشد فرياد. لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ در طریق عشقبازی امن و آسایش بلاست ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمیداند لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر وسامان که مپرس لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ سیـــــاه چشمــــان نظــــر داری بمــــن تــــــــــو گــــل خـــوشبــــــو اثــــر داری بمــن تـــــــــــو دلــــــــــم میشـــه ببینـــــــــم روی مـــــــــاهـت چـــــه نــــــاز و چــــه نگــر داری بمن تـــــــو لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد:ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ دل به صدایی که مگر از تو رسد ناله ها کرد در این کوه که فرهاد نکرد لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۸ در جستجوی تو و نگاه تو دیگر ندود نگاه بی تابم اندیشه ی آن دو چشم رویایی هرگز نبرد ز دیدگان خوابم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۸ واقعا شرمندم!!!! من جلوه ی شباب ندیدم به عمر خویش از دیگران حدیث جوانی شنیده ام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده