hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیمهر چند در این عهد خریدار ندارد درنمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست ....خرم آن کز نازنینان بخت برخوردار داشت 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ تاتو به داد من رسی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ می رسد روزی که شرط عاشقی دلدادگی است آن زمان هر دل فقط یک بار عاشق می شود 6 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ این زمان بیناتریم از روزگار پیشمان آن زمان چشمان بینا قلب تاری داشتيم 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون روی سوی خانه خمار دارد پیر ما (حافظ) 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ از پی آن گل نورسته دل ما یا رب خود کجا شد که ندیدیم درین چند گهش 5 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شاه شوريده سران خوان من بيسامان زانكه در كم خردي از همه عالم بيشم 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا پیش آر نوشانوش را از بیخ برکن هوش را آن عیش بیروپوش را از بند هستی برگشا 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجاگردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا پیش آر نوشانوش را از بیخ برکن هوش را آن عیش بیروپوش را از بند هستی برگشا ای صبا سوختگان بر سر ره منتظرند.....گر از ان یار سفر کرده پیامی داری 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یغمای عقل و دین را بیرون خرام و سر مست در سر کلاه بشکن بر تن قبا بگردان (حافظ) 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یغمای عقل و دین را بیرون خرام و سر مستدر سر کلاه بشکن بر تن قبا بگردان (حافظ) نی دولت دنیا به ستم می ارزد ....نی لذت مستیش الم می ارزد 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ درون خلوت کر و بیان عالم قدس صریر کلک تو باشد سماع روحانی 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یاد تو شراب و یاد ما آب ما چون سرخر تو همچو پالیز ای غم اجلت در این قنینهست گر مردنت آرزوست مگریز مولوی 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یاد تو شراب و یاد ما آب ماچون سرخر تو همچو پالیز ای غم اجلت در این قنینهست گر مردنت آرزوست مگریز مولوی زین سفر گر به سلامت به وطن باز رسم .... نذر کردم که هم از راه به میخانه روم 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مسافر چون بود رهرو کدام است که را گویم که او مرد تمام است شبستری 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مسافر چون بود رهرو کدام استکه را گویم که او مرد تمام است شبستری تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج ... سزد اگر همه دلبران دهندت باج 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ جهان را معنی آدم به جای است چه حاصل آدمی خویی ندارد اگر صد گنج زر دارد چه حاصل که سختن را ترازویی ندارد خاقانی 3 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دلي كز معرفت نور و صفا ديد به هر چيزي كه ديد اول خدا ديد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده