sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ غلام نرگس مست تو تاجدارانند خراب باده لعل تو هوشیارانند 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ دلا دلالت خیرت کنم به راه نجات مکن به فسق مباهات و زهد هم مفروش 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ شب صحبت غنیمت دان و داد خوشدلی بستان که مهتابی دلفروز است و طرف لاله زاری خوش 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ شاد باش که از شادی تو دلشادم..... تا تو شادی ز غم هر دو جهان ، آزادم... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ محرم این هوش جز بی هوش نیست ! مر زبان را مشتری جز گوش نیست . 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تا چند همچو شمع زبان آوری کنی پروانه مراد رسید ای محب خموش (حافظ) 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ شور فرهادم به پرسش سر به زير افكنده بود اي لب شيرين جواب تلخ سربالا چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ اگر نه عقل به مستی فروکشد لنگر چگونه کشتی ازین ورطه ی بلا ببرد.... 3 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دوش بیماری چشم تو ببرد از دستم لیکن از لطف لبت صورت جان می بستم... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من مست می عشقم هشیارنخواهم شد وز خواب خوش مستی بیدارنخواهم شد... لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ داور دین شاه شجاع آنکه کرد روح قدس حلقه امرش به گوش 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ شمع و گل را چون قرینِ یکدگر بینم به بزم گاه بلبل را به یاد آرم ؛گهی پروانه را 4 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ از همان روزی که دست حضرت قابیل گشت آلوده به خون حضرت هابیل آدمیت مرده بود گرچه آدم زنده بود 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ دوش با من گفت پنهان کار دانی تیز هوش وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلای سرخوشی ای صوفیان باده پرست 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ تو را ميان گل و سبزه من رها ديدم از آسمان نگاهت ستاره ها چيدم.... 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ مرا امید وصال تو زنده می دارد وگرنه هردمم از هجر توست بیم هلاک ... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ کارما نیست شناسایی راز گل سرخ کارماشاید این است که در افسون گل سرخ شناورباشیم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده