unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ياد باد آنكه ز ماوقت سفر ياد نكرد به وداعي دل غمديده ي ما شاد نكرد.... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دل گفت که فروکش کنم این شهر به بویش بیچاره ندانست که یارش سفری بود... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دلبر مشکل گشا، از بام چرخ چارمین با دم عیسی، برای حل مشکل آمده 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ است آن دهان و نبینم از ان نشان موی است آن میان و ندانم که آن چه موست (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تا بود بار غمت بر دل بی هوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا ... (سعدی) 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ از دست برده بود خمار غمم سحر دولت مساعد آمد و می در پیاله بود 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دریاست مجلس او دریاب وقت و دریاب هان ای زیان رسیده وقت تجارت آمد... (حافظ) 2 لینک به دیدگاه
SH@HAB 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ در غمش هر شب به گردون پیک آهم میرسد صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم میرسد ...!!! 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت بشکست عهد و از غم ما هیچ غم نداشت 4 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمی باشد 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلبرم عزم سفر کرد خدا را یاران چه کنم با دل مجروح که مرهم با اوست ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه وصل بماند و نه واصل آنجا که خیال حیرت آمد... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ در کنار خویش ما را دوست پرورد و کنون چون اسیران در میان دشمنان افتادهایم 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من ارچه در نظر یار خاکسار شدم رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند... 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ در تنگنای حیرتم از نخوت رقیب یارب مباد آنکه گدا معتبر شود 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلا خوبان دل خونین پسندند دلا خون شو که خوبان این پسندند .... 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلا دیدی که جانانم نیامد به درد آمد به درمانم نیامد به دندان میگزم لب را که هرگز لب لعلش به دندانم نیامد 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دی می شد و گفتم صنما عهد به جای آر گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده