captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تویی ان گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 2 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کدامین فکر ما را شرط راه است چرا گه طاعت و گاهی گناه است 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تو را چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت به شرطی که مرا در آرزوی خویش نگذاری ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی 4 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یار خوبان ستم پیشه گران بود ، گران کار عشاق جگر خسته دعا بود، دعا 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ امروز جای هرکس پیدا شود ز خوبان کان ماه مجلس افروز اندر صدارت آمد ... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوش ديدم كه ملائك در ميخانه زدند, گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدند 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دور نباشد که خلق روز تصور کنند گر بنمایی به شب طلعت خورشید وار ... 3 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ روز تویی روزه تویی حاصل درویزه تویی آب تویی کوزه تویی آب ده این بار مرا 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اگر تو زخم زنی به که دیگری مرهم وگر تو زهر دهی به که دیگری تریاک ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کار پاکان را قیاس از خود مگیر گرچه ماند در نبشتن شیر شیر 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ رفتی و نمی شوی فراموش می آیی و می روم من از هوش... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ نه هرکه طرف کله کج نهاد و نشست کلاهداری و آیین سروری داند... 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دل می رود زدستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا... 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آتش رخسار گل خرمن بلبل بسوخت چهره ی خندان شمع آفت پروانه شد ... 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود....... 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دوش در حلقه ما قصه گیسوی تو بود تا دل شب سخن از سلسله موی تو بود 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ در لقای رُخش، ای پیر! مرا یاری کن دستگیری کن و پیری کن و غمخواری کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده