alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هست امیدم که علی رغم عدو روز جزا فیض عفوش ننهد بار گنه بر دوشم علی رغم یعنی بینی کسی را به خاک مالیدن 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من و دل گر فدا شدیم چه باک غرض اندر میان سلامت اوست ... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ترسم آن روز بیایی که نباشد جسدم کوزه گر کوزه بسازد زخاک جسدم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من تن به قضای عشق دادم پیرانه سر آمدم به کتاب ... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بر آستان جانان گر سر توان نهادن گلبانگ سربلندی بر آسمان توان زد لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد ... 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دعای جان تو ورد زبان مشتاقان همیشه تا که بود متصل مسا و صباح 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حافظ اسرار الهی کس نمی داند خموش از که می پرسی دور روزگاران را چه شد 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ثریا وار هر شب تا سحر گاه برای دیدنت من بی قرارم 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من از پابیفتادم چرا... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ امدی جانم به قربانت ولی حالا چرابی وفا حالا که من از پابیفتادم چرا... 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هست امیدم که علی رغم عدو روز جزافیض عفوش ننهد بار گنه بر دوشم علی رغم یعنی بینی کسی را به خاک مالیدن تصحیح می کنم: علی رغم انف یعنی بینی کسی را به خاک مالیدن 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اول دفتر به نام ایزد دانا صانع پروردگار حی توانا ... 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زدند 8 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دل كه آشفته روي تو نباشد دل نيست آنكه ديوانه خال تو نشد عاقل نيست......... 9 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 8 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 6 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یه کاسه شراب باشد من باشم و تو تو از کاسه بنوش و من از لب تو 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یه کاسه شراب باشد من باشم و تو تو از کاسه بنوش و من از لب تو اوه مای گاااد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده