alimec 23102 ارسال شده در 14 مهر، 2015 آهاي خوششششگل عاشق اهاي عمرررر دقايق اهاي وصل به موهاااااي تو سنجاق شقايق 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 مهر، 2015 سوده ی نازنینم:aghosh:ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غم هایش سپردم نیست ارامم هنوز ز پشت پنجره با نغمه باد غریبانه هم آواییم امشب به احساسات آبی پایبندیم هواداران دریاییم امشب 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 مهر، 2015 آهاي خوششششگل عاشقاهاي عمرررر دقايق اهاي وصل به موهاااااي تو سنجاق شقايق با منین =========== قهر پیدا و مهر پنهانت زده آتش به جان یارانت کرده ما را به زندگی دلگرم آفتاب نگاع تابانت 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 14 مهر، 2015 باز آ و دل تنگ مرا مونس جان باش وین سوخته را محرم اسرار نهان باش 3
alimec 23102 ارسال شده در 14 مهر، 2015 با منین=========== قهر پیدا و مهر پنهانت زده آتش به جان یارانت کرده ما را به زندگی دلگرم آفتاب نگاع تابانت بچه ها ببخشين قاطي شد.. اره با شما بود تو به من سنگ زدي من نرميدم نگسستم تو صيادي و من آهوي دشتم 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 14 مهر، 2015 بچه ها ببخشين قاطي شد..اره با شما بود تو به من سنگ زدي من نرميدم نگسستم تو صيادي و من آهوي دشتم مثل نرگس، به خاک می افتیم کشتهی بی گناه چشم توایم چشم تو، کعبه محبت و ما زائر بارگاه چشم توایم 1
helma.b 3345 ارسال شده در 15 مهر، 2015 مثل نرگس، به خاک می افتیمکشتهی بی گناه چشم توایم چشم تو، کعبه محبت و ما زائر بارگاه چشم توایم من و غم ازین پس که دور از رخ تو چه باشد اگر یک شبی پیشم آیی؟ 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 مهر، 2015 من و غم ازین پس که دور از رخ تو چه باشد اگر یک شبی پیشم آیی؟ یک بسته صفا دارم، یک کیسه خدا دارم یک وقت نپنداری، خالی شده خورجینم ! 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 مهر، 2015 [TABLE=width: 517, align: center] [TR] [TD=width: 274, align: right]مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیام [/TD] [TD=width: 224, align: right] خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام[/TD] [/TR] [/TABLE] 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 مهر، 2015 [TABLE=width: 517, align: center][TR] [TD=width: 274, align: right]مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیام [/TD] [TD=width: 224, align: right] خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام[/TD] [/TR] [/TABLE] ما مثل تشویش زردیم٬ در عشق کاری نکردیم هنگام هنگامه تنها٬ شعری نوشتیم و خواندیم 2
alimec 23102 ارسال شده در 15 مهر، 2015 ما درس سحر در ره ميخانه نهاديم محصول دعا در ره جانانه نهاديم 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 15 مهر، 2015 ما درس سحر در ره ميخانه نهاديممحصول دعا در ره جانانه نهاديم مجموعه گلها را٬ هروقت که میبینم نازک دلم و حتی٬ یک شاخه نمیچینم 2
Adel00 5292 ارسال شده در 15 مهر، 2015 مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم /// دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم «مولانا» 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 میلی کمین گرفته پلنگانه در دلم تا آهوی تو، کی به کمین گاه می رسد! هنگام وصل ماست، به باغ بزرگ شب وقتی که سیب نقره یی ماه، می رسد 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مهر، 2015 مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم /// دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم «مولانا» ماییم و پرسه های شبانه همینو بس تا بانگ صبح شعر و ترانه همین و بس فرجام بده ماجرای روز را مپرس خوش باد قصه های شبانه همینو بس 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 ماییم و پرسه های شبانه همینو بستا بانگ صبح شعر و ترانه همین و بس فرجام بده ماجرای روز را مپرس خوش باد قصه های شبانه همینو بس سـودای دلـنـشـیـن نـخـستین و آخرین! عـمـرم گذشت و تـوام در سـری هـنـوز ای چلچراغ کهنه که زآن سوی سال ها از هـر چـراغ تـازه، فـروزان تــری هـنــوز 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مهر، 2015 میلی کمین گرفته پلنگانه در دلمتا آهوی تو، کی به کمین گاه می رسد! هنگام وصل ماست، به باغ بزرگ شب وقتی که سیب نقره یی ماه، می رسد به به .به به .همواره عشق بی خبر از راه میرسد . بسیار غزل دلنشینی هست دلم گرفت از این مردم لال اباد خوشا به حال مردم قیل و قال آباد 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 به به .به به .همواره عشق بی خبر از راه میرسد . بسیار غزل دلنشینی هست دلم گرفت از این مردم لال اباد خوشا به حال مردم قیل و قال آباد چونان مسافری که به ناگاه میرسد ===================== دیوانه بـــه سودای پـــری از تو كبوتر از قاف فرود آمده عنقای من اینست خــرداد تــــو و آذر من بگـــذر و بگـذار امروز بجوشند كه سودای من اینست 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را تو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بشرستندو به پیمانه زدند ساکنان حرم سطر عفاف ملکوت با من راه نشین باده مستانه زدند اسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه فال به نام من دیوانه زدند 3
ارسال های توصیه شده