نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ مگر آدمی نبودی که اسیر دیو ماندی که فرشته ره ندارد به مقام آدمیت رسد آدمی به جائی که بجز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مقام آدمیت طیران مرغ دیدی تو زپای بند شهوت به درآی تا ببینی طیران آدمیت تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم اصفهاني خونده تو سريال..... 2 لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم اصفهاني خونده تو سريال..... نچ اشتب گفتی اگر دقت کنی نگفتم خونده گفتم گفته 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ مگر آدمی نبودی که اسیر دیو ماندی که فرشته ره ندارد به مقام آدمیت رسد آدمی به جائی که بجز خدا نبیند بنگر که تا چه حد است مقام آدمیت طیران مرغ دیدی تو زپای بند شهوت به درآی تا ببینی طیران آدمیت تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت مارمولک؟! 1 لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ مارمولک؟! ایولا بابا دمت گررررررررررررم:a030: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ایولا بابا دمت گررررررررررررم:a030: حال کن!!! حالا کو جایزه ام؟؟؟؟:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ حال کن!!!حالا کو جایزه ام؟؟؟؟:persiana__hahaha: :w71::w71::flowerysmile::4uboxsmiley: اینم کادوت بیده:give_present::cakesmileyf::wubpink::w70::w70: ازاین بیشتر درتوان نیست 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سریال نبوده!:w00: فک کنم فیلم سینمایی بوده! مارمولک! 2 لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سریال نبوده!:w00:فک کنم فیلم سینمایی بوده! مارمولک! من مگه گفتم سریال؟ یه بار دیگه توصداتو ببر بالا ببین چیکارت میکنم:ubhuekdv133q83a7yy7:w13::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من مگه گفتم سریال؟یه بار دیگه توصداتو ببر بالا ببین چیکارت میکنم:ubhuekdv133q83a7yy7:w13::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk::vahidrk: بد اخلاق میشی خوشملتر میشی! 1 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا اونجایی که توی مسجد بودن میخواست سخرانی کنه ولی در مصداق همین شعر شاعر میگه ملاک ارزش افراد نتوان کرد ظاهر را درون کهنه میپیچند محتاطان جواهر را 1 لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا اونجایی که توی مسجد بودن میخواست سخرانی کنه ولی در مصداق همین شعر شاعر میگه ملاک ارزش افراد نتوان کرد ظاهر را درون کهنه میپیچند محتاطان جواهر را ایول این شعرم قشنگ بود مقسی لینک به دیدگاه
نغمه 411 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بد اخلاق میشی خوشملتر میشی! امید تور گذاشتن واسه اسپم کردن میدونستی؟ :w00: من همیشه خوشملم تو عصبانیم نکنی من نمیشم خدایا ما رو ازدست این البالو نجات بده :ws21: 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ امید تور گذاشتن واسه اسپم کردن میدونستی؟ :w00:من همیشه خوشملم تو عصبانیم نکنی من نمیشم خدایا ما رو ازدست این البالو نجات بده :ws21: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده