ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ آخه آدم چقدر میتونه کثیف باشه....:icon_pf (34): سوپ نوزاد انسان در چین ... آدم حالش بهم می خوره وقتی می بینه یه عده ای هستن که گوشت یه انسان رو می خورن، فقط به این دلیل که از نظر جنسی (س/ک/س/ی) خیلی مغذیه این حقیقت قرن 21، شرم بر این انسانها، خواهش می کنم این لینک رو بدین همه بخونن تا بفهمن تو چه دنیای کثیفی زندگی می کنن این یه داستان واقعیه از یه مقاله علمی تکان دهنده ای که تو چین منتشر شده، به همراه این خبر چند عکس نیز آمده است تو ایالت کانتون چین (یا تو کشور چین)، سوپ گیاهی به همراه گوشت نوزاد سرو میشه که تبلیغ زیادی کردند که سلامتی و میل جنسی رو به طرز عجیبی بهبود می بخشه قیمت سوپ 4000 دلاره حدودا و یک کارخونه دار تو مصاحبه ای که کرده گفته تاثیر این سوپ خوشمزه رو به عینه دیده! این سوپ ترکیبی از مغذی ترین گیاهان، گوشت مرغ و جنین سالم انسانه که 8 ساعت آب پز یا بخارپز میشه! این کارخونه دار 62 ساله با همسر دومش که 19 سالش بود بعد دو هفته باز واسه سرو سوپ اومده بود و راضی بود از اینکه تونسته تو این دو هفته هر روز با همسرانش --- داشته باشه! یه روز زن و شوهری که دو دختر داشتند وبچه سومشون که جنین 5 ماهه بود و دختر تشخیص داده شده بود رو سقط کرده بودن اومده بودن واسه فروش! قیمت این جنین 2000 دلاره، اگه کسی حاضر به فروش جنین مرده نشه، جفت جنین (اونایی که کمی مطالعه دارن، میدونن جفت جنین چیه) هم خریداری میشه، اما فقط 200 دلار توضیح : این سوپ تندرستی در واقع یه هشدار جدی و یه پشت پا به بشریته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواستگاه فعلی این حادثه چینه، عامل اصلی ایجور پدیده ها قانون تک فرزندیه، پولداراشون بچه پسر دوست دارن و فقیراشون دوست دارن حالا که دخترشون رو مجبورن سقط کنن به یه پولی برسن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: باورم نمیشههههههههههههههههه:banel_smiley_52::banel_smiley_52:.:icon_pf (34): . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من چند سال پيش شنيده بودم كه جفتشو ميخورن ولي نميدنستم كه خود جنين رو هم ميخورن. خوبه به اطلاعاتم اضافه شد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ جمعیتشون زیاده اونقدر که جمعیت دارن زمین کشاورزی مرغوب ندارن واسه همین مجبورن از هر گونه موادی به عنوان مواد غذایی استفاده کنن 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا انقد بدبختارو ملامت نکنید دیگه!! مگه نشنیدید میگن بچه هه خیلی خوردنی بود!!:wubpink: خب ما فقط حرفشو میزنیم ولی اونا حرفو عملشون یکیه!!! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ این چینی ها دیگه کم مونده هر چیزی که با چشم غیر مسلح قابل دیدن بود رو بیان بخورن....دو روز دیگه از فرط گرسنگی به موس های زیر دستشون حین کار کردن هم رحم نمیکنن!!!! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حالت تحول بهم دست داد!> واااااااا چرا؟ خوشمزس که 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره منبع نداره آیهان خودش رفته این عکسا رو ساخته ما رو گول یزنه :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ واقعا اوج وحشی گری را حس کردم. باوجودیکه اینها جنین بچه مرده هستند،اما واقعا حیوانند. دلم میخواد این آدم هایی را که این غذاها را میخورند،زنده زنده بندازم تو دهان کروکودیل. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بابا اینا الکیه..تو چین قوانین خیلی سفت و سختی هست..درسته اجازه سقط جنین میدن ولی این کارا دیگه خیلی ....... حتما داره باز روشنگری میکنه... بیچاره ها آدمخوار نیستن که 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ این چینی ها دیگه کم مونده هر چیزی که با چشم غیر مسلح قابل دیدن بود رو بیان بخورن....دو روز دیگه از فرط گرسنگی به موس های زیر دستشون حین کار کردن هم رحم نمیکنن!!!! اتفاقا موشم میخورنموشو پوست میکنن بعد سرخ میکنن واقعا اوج وحشی گری را حس کردم. باوجودیکه اینها جنین بچه مرده هستند،اما واقعا حیوانند. دلم میخواد این آدم هایی را که این غذاها را میخورند،زنده زنده بندازم تو دهان کروکودیل. همین که سقط میکنن یه عمل وحشیانست:w00: بابا اینا الکیه..تو چین قوانین خیلی سفت و سختی هست..درسته اجازه سقط جنین میدن ولی این کارا دیگه خیلی .......حتما داره باز روشنگری میکنه... بیچاره ها آدمخوار نیستن که نه راستکی یکی از اشناهامونم رفته بود میگفت تو اون مدت که اونجا بوده فقط سبزیجات خورد خیلی غذاهاشون بده بر عمس کره ای ها که برنامه غذایی غنی دارن چینی همش جک و جونور میخورن اما مار خیلی خوشمزس:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا موشم میخورنموشو پوست میکنن بعد سرخ میکنن اونو که میدونم ....منظورم موس کامپیتور بود....فقط آهن نخوردن که اونم به زودی میخورن دیگه!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ و چون ما نمیخوریم اینها مشمئز کننده به نظر میاد گرسنه باشیم گوشت مرده هم میخوریم! البته هیچ وقت دیگه اینقدر فقیر نمیشیم:دی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ و چون ما نمیخوریم اینها مشمئز کننده به نظر میادگرسنه باشیم گوشت مرده هم میخوریم! البته هیچ وقت دیگه اینقدر فقیر نمیشیم:دی ببین سهیل احترام به جسد در هر صورت واجبه همه ادمها به جسد مرده احترام میزارن اینا شورشو در اوردن اما اینکه موشو اینا بخورن میشه گفت اره چون به ذائقه ما نمیسازه اینو میگیم اما جسد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اونو که میدونم ....منظورم موس کامپیتور بود....فقط آهن نخوردن که اونم به زودی میخورن دیگه!!!:icon_pf (34): یه مرده تو ایران میخوره که جند سال پیش تو روزنامه خونده بودم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ یه مرده تو ایران میخوره کهجند سال پیش تو روزنامه خونده بودم هر چی میگم یه چیزی بگوهاااا!!! آروم!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده