hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ رفتنش یه جوریه یعنی آدم برا اینکه خودشو پیدا کنه باید بره جایی که کسی ازش خبر نداشته باشه پس دیگران چی؟ یکم خودخواهیه ان شالله صحیح و سالم بر میگردن 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اما به نظر من اگه کسی بخواد به هدفش برسه نیازی به غیب شدن نداره حتی اگر در کنار دوستان و خانوادش باشه بهترم هست شاید کمکش کنندر هر صورت امیدوارم خدا کمکش کنه و هر چی میخواد بهش بده اما گاهی باید خواسته یا ناخواسته غیب شد ممنون ممنون عمو :icon_gol: شاید راست بگی اینجا همه در یک خصلت شبیه همند و اون اینه که بابا مامانشون رو دوست دارند و کنارشون نشستند و دارند آبغوره نه چت میکنند ببخشید چت هم نه پست میزنن و تفاوتهاشون رفتنش یه جوریهیعنی آدم برا اینکه خودشو پیدا کنه باید بره جایی که کسی ازش خبر نداشته باشه پس دیگران چی؟ یکم خودخواهیه ان شالله صحیح و سالم بر میگردن اما محمد خودخواه نبوده و نیست . . . 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اما محمد خودخواه نبوده و نیست . . . پس جرا رفت 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ پس جرا رفت رفت دنبال هدفش . . . لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اميدوارم بر گرده اميدوارم پيداش كنيد و آرامش دوباره خانه و خانواده برگرده 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اميدوارم بر گردهاميدوارم پيداش كنيد و آرامش دوباره خانه و خانواده برگرده ممنون عزیزم ... ما هم امیدواریم و جز این امیدواری چیزی نداریم 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی اینجا کسی محمد رو نمیشناسه ؟؟؟ یا حتی تا حالا ندیده ؟؟؟؟ :ws44: 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا کار خوبی کردی باشه به هر حال یه احتمالی داره کسی ببینتش 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ واللا بللا خیلی اشناست . تو این قیافه خیلی دیدم من قبلن. و شاید اونموقععها گم نشده بود البته. موفق باشی و بتوین پیداش کنی امیدوارم. 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ یه خواهشی دارم ازت دوست من...این جور افراد انقدر وجودشون بزرگه که در کالبد زندگی عادی نمی گنجه...بزارین به حال خودش باشه...خواهش می کنم ازت 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یه خواهشی دارم ازت دوست من...این جور افراد انقدر وجودشون بزرگه که در کالبد زندگی عادی نمی گنجه...بزارین به حال خودش باشه...خواهش می کنم ازت ممنون دوست عزیز منم نظر شما رو قبول دارم و باور ... اما مطلب اصلی نگرانی خانوادشه .... و مادرش ... کسی نمیخواد مانع رسیدن اون به هدفش بشه .... فقط دنبال یه خبر سلامتی از اون هستیم لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ گمشده پیدا شده یا نه؟ حوصله ندارم تمام پست ها رو بخونم 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ گمشده پیدا شده یا نه؟ حوصله ندارم تمام پست ها رو بخونم کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون چه قدر عمیق 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون دقیقاً . . . ممنون از لطفتون 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ا دور بودن از عزيزان مشکل است ، امتحان با وفايي در جدايي حاصل است ، گرچه من دورم ز پيشت اي رفيق ، دوريت دريا و يادت ساحل است . لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون :jawdrop: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بالاخره چی شد؟ ما که گم شده بودیم پیدا شدیم؟؟!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده