hilari 2413 ارسال شده در 20 مهر، 2010 رفتنش یه جوریه یعنی آدم برا اینکه خودشو پیدا کنه باید بره جایی که کسی ازش خبر نداشته باشه پس دیگران چی؟ یکم خودخواهیه ان شالله صحیح و سالم بر میگردن 2
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 اما به نظر من اگه کسی بخواد به هدفش برسه نیازی به غیب شدن نداره حتی اگر در کنار دوستان و خانوادش باشه بهترم هست شاید کمکش کنندر هر صورت امیدوارم خدا کمکش کنه و هر چی میخواد بهش بده اما گاهی باید خواسته یا ناخواسته غیب شد ممنون ممنون عمو :icon_gol: شاید راست بگی اینجا همه در یک خصلت شبیه همند و اون اینه که بابا مامانشون رو دوست دارند و کنارشون نشستند و دارند آبغوره نه چت میکنند ببخشید چت هم نه پست میزنن و تفاوتهاشون رفتنش یه جوریهیعنی آدم برا اینکه خودشو پیدا کنه باید بره جایی که کسی ازش خبر نداشته باشه پس دیگران چی؟ یکم خودخواهیه ان شالله صحیح و سالم بر میگردن اما محمد خودخواه نبوده و نیست . . . 3
نگين...NeGiN 1499 ارسال شده در 24 مهر، 2010 اميدوارم بر گرده اميدوارم پيداش كنيد و آرامش دوباره خانه و خانواده برگرده 1
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2010 اميدوارم بر گردهاميدوارم پيداش كنيد و آرامش دوباره خانه و خانواده برگرده ممنون عزیزم ... ما هم امیدواریم و جز این امیدواری چیزی نداریم 1
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2010 یعنی اینجا کسی محمد رو نمیشناسه ؟؟؟ یا حتی تا حالا ندیده ؟؟؟؟ :ws44: 1
m.urbanism 186 ارسال شده در 25 مهر، 2010 اتفاقا کار خوبی کردی باشه به هر حال یه احتمالی داره کسی ببینتش 1
Behrooz CE 550 ارسال شده در 25 مهر، 2010 واللا بللا خیلی اشناست . تو این قیافه خیلی دیدم من قبلن. و شاید اونموقععها گم نشده بود البته. موفق باشی و بتوین پیداش کنی امیدوارم. 1
anthonio montana 3249 ارسال شده در 25 مهر، 2010 یه خواهشی دارم ازت دوست من...این جور افراد انقدر وجودشون بزرگه که در کالبد زندگی عادی نمی گنجه...بزارین به حال خودش باشه...خواهش می کنم ازت 2
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 یه خواهشی دارم ازت دوست من...این جور افراد انقدر وجودشون بزرگه که در کالبد زندگی عادی نمی گنجه...بزارین به حال خودش باشه...خواهش می کنم ازت ممنون دوست عزیز منم نظر شما رو قبول دارم و باور ... اما مطلب اصلی نگرانی خانوادشه .... و مادرش ... کسی نمیخواد مانع رسیدن اون به هدفش بشه .... فقط دنبال یه خبر سلامتی از اون هستیم
anthonio montana 3249 ارسال شده در 26 مهر، 2010 گمشده پیدا شده یا نه؟ حوصله ندارم تمام پست ها رو بخونم کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون 2
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 کسی گم نشده...این مائیم که گم شدیم نه اون دقیقاً . . . ممنون از لطفتون 1
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 ا دور بودن از عزيزان مشکل است ، امتحان با وفايي در جدايي حاصل است ، گرچه من دورم ز پيشت اي رفيق ، دوريت دريا و يادت ساحل است .
ارسال های توصیه شده