.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ 1.[/url]اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ 1.اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر برج؟؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ [/url]1.اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 8.برج؟؟ خوب برجه دیگه معلوم نیست؟!:دی کاربریشو بگو 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ اداری که نیست, مسک.نی که نیست؛ مسجد هم که نیست تجاریه :62izy85: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ 1.[/url]اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 8.برج؟؟ خوب برجه دیگه معلوم نیست؟!:دی کاربریشو بگو 9.تجاریه خیر 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ 1.اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 8.برج؟؟ خوب برجه دیگه معلوم نیست؟!:دی کاربریشو بگو 9.تجاریه خیر 10. برج مرکزی منچستر نیست لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ 1.اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 8.برج؟؟ خوب برجه دیگه معلوم نیست؟!:دی کاربریشو بگو 9.تجاریه خیر 10. برج مرکزی منچستر نیست درسته عکس بذااااااااااااااااااااااااااااااار 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ 1.اروپاست؟ بله 2.انگلیس؟بله 3.سوئد؟خیر 4.آلمان؟خیر 5.معمارش معروفه؟؟ نه! من نمی شناسم! 6.اداریه؟ خیر 7.مسکونیه؟ خیر 8.برج؟؟ خوب برجه دیگه معلوم نیست؟!:دی کاربریشو بگو 9.تجاریه خیر 10. برج مرکزی منچستر نیست درسته عکس بذااااااااااااااااااااااااااااااار :icon_pf (34)::icon_pf (34):بابا بی خیال....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ 1. اروپا ....بلی 2. آمریکا .... خیر 3. استرالیا... خیر 4. موزه..... خیر 5. نمایشگاه ... بلی (البته یه عملکرد دیگه هم داره) 6. کالاتراوا ..... خیر لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ نمایشگاه مرکزی؟ داخل کشور اسکاتلند ؟ شهره گلاسگو؟ ساختش از سال 2003 تا 2007 طول کشیده؟ اگه اره عکس بعدی رو خودتون بزارید! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ نمایشگاه مرکزی؟داخل کشور اسکاتلند ؟ شهره گلاسگو؟ ساختش از سال 2003 تا 2007 طول کشیده؟ اگه اره عکس بعدی رو خودتون بزارید! درست گفتید/.... البته کامل ترش مرکز همایش ها و نمایشگاه های اسکاتلند کار نورمن فاستر است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده