* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 مرداد، 2011 موزه بین المللی Zayed جزیره سعدیات طراحش هم فاستر و پارتنر آفرین؛ درسته عکس بعدی لطفا:62izy85:
.FatiMa 36560 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 1.آسیا؟؟؟بله [/url]2.اروپا ؟؟؟ خیر 3.ماریو بوتا؟؟خیر 4.معمار این کار آمریکایی ... فکر کنم .پیتر آیزنمن باشه. خیر
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 1.آسیا؟؟؟بله2.اروپا ؟؟؟ خیر 3.ماریو بوتا؟؟خیر 4.معمار این کار آمریکایی ... فکر کنم .پیتر آیزنمن باشه. خیر خوب معمارشو کمی قاطی کردم ... تو بنگلادشه فکر کنم مجلس یا پارلمانشه ولی معمارش آمریکایی بود
.FatiMa 36560 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 1.[/url]آسیا؟؟؟بله 2.اروپا ؟؟؟ خیر 3.ماریو بوتا؟؟خیر 4.معمار این کار آمریکایی ... فکر کنم .پیتر آیزنمن باشه.خیر تو بنگلادشه بله مجلس یا پارلمانشه بله درسته عزیزم پارلمان بنگلادشه معمارش لویی کان عکس بعدی رو لطف کن
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 1.آسیا؟؟؟بله2.اروپا ؟؟؟ خیر 3.ماریو بوتا؟؟خیر 4.معمار این کار آمریکایی ... فکر کنم .پیتر آیزنمن باشه.خیر تو بنگلادشه بله مجلس یا پارلمانشه بله درسته عزیزم پارلمان بنگلادشه معمارش لویی کان عکس بعدی رو لطف کن وای باور کن تقصیر این ذهنه خسته هست وگرنه معمارشو یادم نمی رفت.:icon_pf (34): عکس بعدی را هم خودت بذار من این روزها کم می تونم بیام نت.:icon_pf (34):
.FatiMa 36560 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 وای باور کن تقصیر این ذهنه خسته هست وگرنه معمارشو یادم نمی رفت.:icon_pf (34):عکس بعدی را هم خودت بذار من این روزها کم می تونم بیام نت.:icon_pf (34): 10 امتیاز ازت کم می کنم بعد می ذارم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 10 امتیاز ازت کم می کنم بعد می ذارم خوب کم کن..... :icon_pf (34):
ارسالهای توصیه شده