.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ فرهنگی؟بلی 2-اروپا؟ خیر 3-موزه؟ بلی 4-انگلیس؟ خیر 5-فرانسه؟ خیر 6-لندن؟ خیر 7-موزه علوم؟. . یه چیز بگم ! من شهر رو اشتباه گفتم امریکاس.... ببخشید به خاطر همین از سوال 4 شروع میکنیم :icon_pf (34)::w74::w000: نیویورک؟؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ 1فرهنگی؟ بلی 2-اروپا؟ خیر 3-موزه؟ بلی 4-انگلیس؟ خیر . امریکاس........... . 5نیویورک؟ خیر 6-واشنگتن؟ خیر:rose: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ 1فرهنگی؟ بلی 2-اروپا؟ خیر 3-موزه؟ بلی 4-انگلیس؟ خیر . امریکاس........... . 5نیویورک؟ خیر 6-واشنگتن؟ خیر 7-لس انجلس؟ خیر لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ 1فرهنگی؟ بلی 2-اروپا؟ خیر 3-موزه؟ بلی 4-انگلیس؟ خیر . امریکاس........... . 5نیویورک؟ خیر 6-واشنگتن؟ خیر 7-لس انجلس؟ خیر 8-شیکاگو؟ خیر راهنمایی: به نظرم دنبال معمارش بگردید سریعتر پیداش می کنید!!! فرم های صلب با تقارن و رنگ و مصالح ساختمان هاش ویژگی اونو لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ نه عزیزم..............:icon_pf (34): مصالح اجری از ویژگی کار های اونه تقارن... حجم صلب دیگه کمک از این بیشتر؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ معمارش که ماریو بوتا هست....!!! ساختمانشم ... موزه هنرهای مدرن سان فرانسیسکو... بچه ها دقت کنین بیشتر از 90% کارهای بوتا تو همین مایه هاست. 3 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اینم عکس بعدی ... خیلی ساده است کار معروف یکی از معمارای بزرگه.... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ فکر می کنم خوابگاه دانشجویی باشه اسم معمارش یادم نیست! 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ معمارش که ماریو بوتا هست....!!!ساختمانشم ... موزه هنرهای مدرن سان فرانسیسکو... بچه ها دقت کنین بیشتر از 90% کارهای بوتا تو همین مایه هاست. . . دمت گرم .... کارای ماریو بوتا تابلوی...... لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ بیمارستان؟ خیر خوابگاه دانشجویی؟ بله خوب کسی اسم معمارشو نمی دونه؟ من خیلی رسوم این تاپیکو نمی دونم اگه در همین حد کافیه، فاطمه خانم عکس بعدی رو بذاره منم بعدا اطلاعات کار رو می گم. اما اگر نه منتظر جواب سوال بالا می مونم.... 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ خوابگاه دانشجویی بیکرهاوس معمارش آلوارالتو 3 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ آفرین درسته حالا تصویر بعدی رو شما بذارین.... 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اینم سوال بعدی و فوق العاده آسون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده