from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ «پلازا کاستیلیا» در مادرید ... معمار فیلیپ جانسون.... 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ بعله درسته حالا تو عکس بزار من بگم 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ پل میلائو سر نورمن فاستر آفلین مهناز جونم....آفلین.....:w14::w14: پل میلائو..... این پل پاریس به بارسلونا را وصل میکنه و برای کم شدن بار ترافیکی جاده ساخته شده... معمارشم که سر نورمن فاستر هست.... حالا باید عکس بذاری..... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مهناز میگن اینقدر هزینه اش بوده راسته ؟ 6.060.530 euro US$ 9.565.230 درسته ؟؟ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مهناز میگن اینقدر هزینه اش بوده راسته ؟ 6.060.530 euro US$ 9.565.230 درسته ؟؟ من هنگیدم:icon_pf (34)::icon_pf (34): این جواب بود یا سوال لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ من هنگیدم:icon_pf (34)::icon_pf (34):این جواب بود یا سوال بیشتر جواب بود تازه سوال هم میبود که سوال کننده یادش رفته بیاد یعنی مهناز شاید هم وقت نداشته من جواب رو میدونم ولی نمیگم تا مهناز رو عصبی کنم هر جا سوال میذاره من دیپلوماتیک بهش جواب میدم شما سوالات رو ادمه بدین من حواب رو نمیگم لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ بیشتر جواب بود تازه سوال هم میبود که سوال کننده یادش رفته بیاد یعنی مهناز شاید هم وقت نداشته من جواب رو میدونم ولی نمیگم تا مهناز رو عصبی کنم هر جا سوال میذاره من دیپلوماتیک بهش جواب میدم شما سوالات رو ادمه بدین من حواب رو نمیگم :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا هیچکی نمی یاد بجوابه؟ دکتر جون بهتره که جواب سوال رو بدین و خودتون سوال بعدی رو بذارین. 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ پس چرا هیچکی نمی یاد بجوابه؟دکتر جون بهتره که جواب سوال رو بدین و خودتون سوال بعدی رو بذارین. من بخدا وقتش رو ندارم این مهناز باید جریمه بشه سوال کرده ونمیاد ادامه بده ؟؟ :zadan::zadan: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ از کارای زاحا حدید هستش؟ نوچ مهناز میگن اینقدر هزینه اش بوده راسته ؟ 6.060.530 euro US$ 9.565.230 درسته ؟؟ بترکی نادر :w00: پس چرا هیچکی نمی یاد بجوابه؟دکتر جون بهتره که جواب سوال رو بدین و خودتون سوال بعدی رو بذارین. شرمنده :icon_pf (34): من بخدا وقتش رو ندارم این مهناز باید جریمه بشه سوال کرده ونمیاد ادامه بده ؟؟ :zadan::zadan: بیخوووووووووووووووووووووود....:167: خب بقیه رو بگید 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نوچ بترکی نادر :w00: شرمنده :icon_pf (34): بیخووووووووووووووود...:167: خب بقیه رو بگید لوید رایته؟؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اینه ؟ Carabanchel housing by FOA ( Foreign Office Architects ) سوال بعدی رو باز هم مهناز مطرح میکنه . :rose: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اینه ؟ Carabanchel housing by FOA ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) سوال بعدی رو باز هم مهناز مطرح میکنه . :rose: بهله همینه...هوررررررررررراااااااااااااااا نادر... مرسی از سایت های شکلک یابی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده