*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ اااااااااااه....من عکسشو دارم ولی یادم نیست چیه..............ساختمون ...توو اروپاست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو اروپاست؟ نههههه 2.امریکاس؟ نهههههههههه 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو اروپاست؟ نههههه 2.امریکاس؟ نهههههههههه 3.چین؟ زدی تو خال آفریین خودشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ برج تلویزیون پکن؟؟؟ فکر کنم مرکز شبکه cctv هم بود که المپیک چین از اونجا گزارش میشد... که بعدا دچار یه آتیش سوزی هم شد.... 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ برج تلویزیون پکن؟؟؟ آفریییییییییییییین خودشه سوال بعدی رو بزار 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سوالی ندارم..... خودتون بپرسید...من جواب بدم... اینطوری بیشتر دوس دارم.... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ برج تلویزیون پکن؟؟؟آفریییییییییییییین خودشه سوال بعدی رو بزار :ws44::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خوب حالا که اصرار میکنی...عکس میذارم.... اینجا کجاست؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ پیداش کردم :shad: مسکو ، جزیره کریستال 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ توی چینِ؟ 1.چین؟؟ نه ...تو چین نیست.... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ پیداش کردم :shad: مسکو ، جزیره کریستال آفلین...آفلین...دخمل خوب.... crystal island تو روسیه(مسکو)نزدیک کاخ کرملین...معمارش هم سر نورمن فاستر هست...البته در حال ساخت و تا سال 2014 به بهره برداری میرسه... حالا تو باید عسک بذاری... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من عکس خوب ندارم میشه شما بزاری؟! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ من عکس خوب ندارم میشه شما بزاری؟! باشه... اینم عکس... 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ برجهای دو قلوی پتروناس؟ درسته.... برجهای دوقلوی پترونانس مالزی.... دیگه هم به من نگید عسک بذار... زودی همشو جواب میدید.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده