kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ 1.توی بیشاپور نه 2.قلعه دختر؟ نه 3.تو کرمانشاه ست؟ نه 4.قلعه الموت نيست ؟ نه 5.شماله؟ نه 6. غرب ايرانه ؟ اصلا تو ايرانه ؟ نه،بله 7.خرم اباده؟ نه 8.خونه مادر بزرگه؟ 9. قلعه بابک؟ بعلهههههههههههههه خودشهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بابک در روستای بلالآباد در حومه اردبیل به دنیا آمد. بابک خرمدین از آذربایجان ایران پس از حمله اعراب به کشورمان، ضد اشغالگری اعراب بهپا خاست. وی رهبری جنبش سرخ جامگان را برعهده داشت.بابک 23 سال در مقابل خلفای عباسی ایستاد(هارون،امین،مامون و معتصم). قلعه بابک که بهنامهای «قلعه بابک»، «دژ بابک»، «بذ و قلعه جمهور» هم معروف است، دژ و مقر سردار تاریخی ایران، بابک خرمدین بودهاست. این قلعه در نزدیکی شهر کلیبر در شمال شرق استان آذربایجان شرقی قرار دارد . بنای جمهور مرکب از قلعه و قصر است بر فراز قله کوهستانی با نام جمهور در ارتفاع بیش از 2300 تا 2600 متر از سطح دریا. اطراف این قله را از هر طرف دره هایی به عمق 400 تا 600 متر فرا گرفته است و تنها یک راه به اصطلاح (بز رو) دارد. از کلیبر تا قلعه بذ 3 کیلومتر راه صعب العبور را باید طی نمود ولی بعد از صعود به قله و ورود در قلعه رنج راه به کلی از بین می رود. 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بابک در هفتم ژانویه سال۸۳۸ میلادی برابر با ۶ صفر ۲۲۳ هجری قمری (۱۷ دی ۲۱۶ هجری خورشیدی)، بهدستور معتصم بالله کشتهشد. (دستگیری بابک به خاطر خیانت دوست و یار مسیحی بابک سهل بن سنباط بوده است)ابتدا دست و پای وی را بهتدریج قطع کردند. سپس جنازه مثله شده اش را در شهر سامرا بر سر دار کشیدند. بر طبق بعضی منابع سر او را ببعدا برای نمایش در شهرهای دیگر و خراسان گرداندند. بابک در همان محلی به دار آویخته شد که دیگر قیام کننده ضد عباسی، مازیار، شاهزاده طبری بعدها به بدستور خلیفه عباسی به دار آویخته شد. بعضی منابع مانند خواجه نظام الملک طوسی در کتاب سیاستنامه نقل میکنند که در هنگامی که دست اول بابک را میبریدند. بابک صورتش را با دست دیگرش به خون آلوده میکرد. وقتی معتصم علت آنرا پرسید. بابک پاسخ داد که چون خونریزی باعث رنگ پریدگی صورت میشود من صورتم را خونین میکنم که کسی گمان نکند که بابک ترسی به دل راه دادهاست. 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خونه مادربزرگه نيست ؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ افسانه خانوم بجاي من لطف ميكنن عكس ميزارن 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ افسانه خانوم بجاي من لطف ميكنن عكس ميزارن 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ افسانه خانوم بجاي من لطف ميكنن عكس ميزارن چه برا خودش بريده و دوخته خودت مياي عكس ميذاري تنبل خان:w00: 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ يكي از طرف من عسك بزاره ، رايت نووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ديگه چيكار كنم از دست تو... باشه حالا انقدر التماس نكن خب بگين اين چيه و اينجا كوجاس ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو شمال ایرانه؟ آره ، ميشه گفت تقريباً 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شمال غربه پس؟ آفرين زدي تو خال 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ 1- تو شمال ايرانه ؟ بله 2- شمال غرب ؟ بله 3- اردبيل ؟ خير 4-اروميه؟ خير 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اردبیل؟ارومیه؟ حالا خيلي هم سمت غرب نرو ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده