kimia 4172 ارسال شده در 17 آبان، 2010 1.توی بیشاپور نه 2.قلعه دختر؟ نه 3.تو کرمانشاه ست؟ نه 4.قلعه الموت نيست ؟ نه 5.شماله؟ نه 6. غرب ايرانه ؟ اصلا تو ايرانه ؟ نه،بله 7.خرم اباده؟ نه 8.خونه مادر بزرگه؟ 9. قلعه بابک؟ بعلهههههههههههههه خودشهههههههههه 1
kimia 4172 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بابک در روستای بلالآباد در حومه اردبیل به دنیا آمد. بابک خرمدین از آذربایجان ایران پس از حمله اعراب به کشورمان، ضد اشغالگری اعراب بهپا خاست. وی رهبری جنبش سرخ جامگان را برعهده داشت.بابک 23 سال در مقابل خلفای عباسی ایستاد(هارون،امین،مامون و معتصم). قلعه بابک که بهنامهای «قلعه بابک»، «دژ بابک»، «بذ و قلعه جمهور» هم معروف است، دژ و مقر سردار تاریخی ایران، بابک خرمدین بودهاست. این قلعه در نزدیکی شهر کلیبر در شمال شرق استان آذربایجان شرقی قرار دارد . بنای جمهور مرکب از قلعه و قصر است بر فراز قله کوهستانی با نام جمهور در ارتفاع بیش از 2300 تا 2600 متر از سطح دریا. اطراف این قله را از هر طرف دره هایی به عمق 400 تا 600 متر فرا گرفته است و تنها یک راه به اصطلاح (بز رو) دارد. از کلیبر تا قلعه بذ 3 کیلومتر راه صعب العبور را باید طی نمود ولی بعد از صعود به قله و ورود در قلعه رنج راه به کلی از بین می رود. 2
kimia 4172 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بابک در هفتم ژانویه سال۸۳۸ میلادی برابر با ۶ صفر ۲۲۳ هجری قمری (۱۷ دی ۲۱۶ هجری خورشیدی)، بهدستور معتصم بالله کشتهشد. (دستگیری بابک به خاطر خیانت دوست و یار مسیحی بابک سهل بن سنباط بوده است)ابتدا دست و پای وی را بهتدریج قطع کردند. سپس جنازه مثله شده اش را در شهر سامرا بر سر دار کشیدند. بر طبق بعضی منابع سر او را ببعدا برای نمایش در شهرهای دیگر و خراسان گرداندند. بابک در همان محلی به دار آویخته شد که دیگر قیام کننده ضد عباسی، مازیار، شاهزاده طبری بعدها به بدستور خلیفه عباسی به دار آویخته شد. بعضی منابع مانند خواجه نظام الملک طوسی در کتاب سیاستنامه نقل میکنند که در هنگامی که دست اول بابک را میبریدند. بابک صورتش را با دست دیگرش به خون آلوده میکرد. وقتی معتصم علت آنرا پرسید. بابک پاسخ داد که چون خونریزی باعث رنگ پریدگی صورت میشود من صورتم را خونین میکنم که کسی گمان نکند که بابک ترسی به دل راه دادهاست. 3
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 17 آبان، 2010 افسانه خانوم بجاي من لطف ميكنن عكس ميزارن چه برا خودش بريده و دوخته خودت مياي عكس ميذاري تنبل خان:w00: 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ديگه چيكار كنم از دست تو... باشه حالا انقدر التماس نكن خب بگين اين چيه و اينجا كوجاس ؟؟ 2
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 17 آبان، 2010 1- تو شمال ايرانه ؟ بله 2- شمال غرب ؟ بله 3- اردبيل ؟ خير 4-اروميه؟ خير 1
ارسالهای توصیه شده