tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ امریکا؟ بلهههههههه ژاپن؟ خیر اداری؟بله اداری هم هست اما یه کاربری دیگه هم داره فرهنگی ؟خیر مرکز پژوهشی؟ بله درسته درواقع یه دانشکده پزشکی هست که توش کار پژوهشی هم انجام میگیره.(اینم یه راهنمایی بود) تو اسم ساختمونش یه UCSF داشت....اما دقیق یادم نیس. نه متاسفانه همچین چیزی نداره معمارش معروفه؟ نه فک نکنم لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ امریکا؟ بلهههههههه ژاپن؟ خیر اداری؟بله اداری هم هست اما یه کاربری دیگه هم داره فرهنگی ؟خیر مرکز پژوهشی؟ بله درسته درواقع یه دانشکده پزشکی هست که توش کار پژوهشی هم انجام میگیره.(اینم یه راهنمایی بود) تو اسم ساختمونش یه UCSF داشت....اما دقیق یادم نیس. نه متاسفانه همچین چیزی نداره معمارش معروفه؟ نه فک نکنم [h=1]UCSF Stem Cell Building[/h]مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟؟ 4 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ UCSF Stem Cell Building مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟بله درسته لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ UCSF Stem Cell Building مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟بله درسته دیدین گفتم ucsf داشت 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ اروپا ؟آمریکا؟ اروپا؟ خیر.... امریکا؟ خیر... 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دیدین گفتم ucsf داشت شرمنده زهراجون. حق باتوبود.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو فایلی که من دیده بودم اینو نداشت ولی توجاهای دیگه بود:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ آفریقا؟ خیر.... یه راهنمایی اساسی میکنم .... این بنا در استرالیاست... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هتلی در استرالیا جزو معماری های تک نیست احیانا؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده