tina-arch مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 2013 امریکا؟ بلهههههههه ژاپن؟ خیر اداری؟بله اداری هم هست اما یه کاربری دیگه هم داره فرهنگی ؟خیر مرکز پژوهشی؟ بله درسته درواقع یه دانشکده پزشکی هست که توش کار پژوهشی هم انجام میگیره.(اینم یه راهنمایی بود) تو اسم ساختمونش یه UCSF داشت....اما دقیق یادم نیس. نه متاسفانه همچین چیزی نداره معمارش معروفه؟ نه فک نکنم
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 امریکا؟ بلهههههههه ژاپن؟ خیر اداری؟بله اداری هم هست اما یه کاربری دیگه هم داره فرهنگی ؟خیر مرکز پژوهشی؟ بله درسته درواقع یه دانشکده پزشکی هست که توش کار پژوهشی هم انجام میگیره.(اینم یه راهنمایی بود) تو اسم ساختمونش یه UCSF داشت....اما دقیق یادم نیس. نه متاسفانه همچین چیزی نداره معمارش معروفه؟ نه فک نکنم [h=1]UCSF Stem Cell Building[/h]مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟؟ 4
tina-arch مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 2013 UCSF Stem Cell Building مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟بله درسته
zahra22 19502 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 UCSF Stem Cell Building مرکز پژوهش های سلول های بنیادی در کالیفرنیای امریکاست؟بله درسته دیدین گفتم ucsf داشت 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 14 خرداد، 2013 دیدین گفتم ucsf داشت شرمنده زهراجون. حق باتوبود.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو فایلی که من دیده بودم اینو نداشت ولی توجاهای دیگه بود:icon_pf (34):
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 آفریقا؟ خیر.... یه راهنمایی اساسی میکنم .... این بنا در استرالیاست... 3
ارسالهای توصیه شده