judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید اگه عکس خوب نیست ، نبونستم بزرگترش رو پیدا کنم .... 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ نه بابا، عکس به این خوبی، خب، معلومه که کلیساست دیگه، پاریس؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید اگه عکس خوب نیست ، نبونستم بزرگترش رو پیدا کنم .... در این مواقع یکی از ویژگی های معماری کیلیسایی رو یادتون باشه...جواب تو دستتونه... کشیدگی عناصر نما ما رو می رسونه به این که معماری گوتیک هست... بعد یک سرچ در قسمت تصاویر گوگل با این نام که معروف ترین کلیساهای گوتیک....در صفحه ی دوم تصویر مورد نظر پیدا می شه پ.ن:مواد لازم برای جواب دادن به این نوع سوال ها بود کلیسای ایل دامو یا همون کلیسای جامع میلان كليساي بزرگ ميلان، نشانه اوج معماري گوتيككليساي بزرگ ميلان، دومين كليساي بزرگ كاتوليك است كه در ساخت آن سبك گوتيك و نئوگوتيك به كار گرفته شده است. بعد از عصر معماري رومانسك (معماري اروپاي قرنهاي يازدهم و دوازدهم كه به تقليد از معماري رومي و داراي تاقهاي ضربي و ديوارهاي ضخيم بود) حدود AB 1200 بيشتر كليساها و كاخها به سبك گوتيك ساخته شدند. كليساي بزرگ ميلان هم كه يكي از مشهورترين بناهاي اروپا به شمار ميآيد به سبك گوتيك ساخته شده است. در واقع كليساي ميلان دومين كليساي بزرگ كاتوليك است. اين كليسا 157 متر طول و 40 هزار نفر گنجايش دارد. پنجرههاي محل سرايندگان كر اين كليسا به بزرگترين پنجرههاي نصب شده در كليساهاي جهان شهرت دارد. پنج شبستان بزرگ اين كليسا با 40 ستون تقسيم ميشود. راهروهاي صليبوار كليسا خود به چندين راهرو تقسيم ميشود. اين ساختمان عظيم از آجر ساخته شده و رو بناي آن از سنگ مرمر است. در شروع ساخت اين كلسياي عظيم سه بناي اصلي كه تخريب شدند عبارت بودند از: مكان اسقف اعظم، قصر ارديناري و تعميرگاه سنت استفن در اسپرينگ و كليساي قديمي سنت ماريا گليور. در سال 1389 يك مهندس فرانسوي به نام نيكلاس بوناونتور طرح گوتيكي براي ساخت كليسا ارايه داد. 10 سال بعد فرانسوي ديگري به نام جين ميگنات از پارس براي بررسي و ارزيابي كارها فرا خوانده شد. در سال 1490 بنا به نظر لوديكو اسفورزا يك گنبد 8 ضلعي براي كليسا پيشنهاد شد ساخت اين گنبد ويژه 10 سال به طول انجاميد و درون آن با 4 سري از 15 مجسمه كه هريك نمايانگر چهره قدسين، پيغمبران و ديگر شخصيتهاي بخش اول كتاب انجيل بودند تزئين شدند. به مدت چند سال هيچ تزئيني روي بناي خارجي كليسا انجام نگرفته بود. به دنبال حاكميت اسپانياييها اين كليسا با وجودآن كه هنوز تكميل نشده بود، مورد استفاده قرار گرفت. در 20 مي سال 1805 ناپلئون باپارت دستور تكميل كار كليسار را صادر كرد. او قصد داشت تا به عنوان پادشاه ايتاليا تاجگذاري كند. ناپلئون هزينه تكميل روكار كليسا را از خزانه فرانسه تامين كرد به اين اميد كه اين هزينه به د-و-ل-ت فرانسه در آينده بازپرداخت خواهد شد. ظرف 7 سال كار تكميل بناي بيروني كليسا به پايان رسيد. براي سپاسگزاري از ناپلئون، مجسمهاي از او در بالاي يكي از مناره ها نصب شد. در سالهاي بعد بخشهاي بزرگ تاقها و منارهها ساخته شدند. كار ساخت مجسمههاي جنوبي هم به پايان رسيد. در طول سالهاي 1829 تا 1858 پنجرههاي جديدي جايگزين پنجرههاي قديمي شدند. آخرين جزئيات كار ساخت كليسا در قرن بيستم به اتمام رسيد. در ساخت اين كليسا سبك گوتيك و نئوگوتيك بيش از پيش آشكاراست. در واقع اين كليسا يكي از نمادهاي شهر ميلان محسوب ميشود كه تاريخي طولاني را پشت سرگذارنده است. معماري ايتاليا سبكهاي بسياري ار تجربه كرده است: بيزانتين و رومانسك، گوتيك، رنسانس، فلوراس و ديگر قسمتهاي ايتاليا، اوج رنسانس، مانريسم مركزي ايتاليا (مانريسم سبك هنري قرن 16 بود كه از ويژگيهاي آن تصنع و دوري از واقعيات و توازنهاي كلاسيك بود)، باروك، قرن هجدهم و بيستم و بالاخره قرن بيستم .در همه سبكها آثار منحصر به فردي در اين كشور توسط معماران برجسته ايتاليايي به يادگار گذاشته شده است. اگه درسته که تصویر بعد رو بزارم 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ در این مواقع یکی از ویژگی های معماری کیلیسایی رو یادتون باشه...جواب تو دستتونه... کشیدگی عناصر نما ما رو می رسونه به این که معماری گوتیک هست... بعد یک سرچ در قسمت تصاویر گوگل با این نام که معروف ترین کلیساهای گوتیک....در صفحه ی دوم تصویر مورد نظر پیدا می شه پ.ن:مواد لازم برای جواب دادن به این نوع سوال ها بود کلیسای ایل دامو یا همون کلیسای جامع میلان كليساي بزرگ ميلان، نشانه اوج معماري گوتيككليساي بزرگ ميلان، دومين كليساي بزرگ كاتوليك است كه در ساخت آن سبك گوتيك و نئوگوتيك به كار گرفته شده است. بعد از عصر معماري رومانسك (معماري اروپاي قرنهاي يازدهم و دوازدهم كه به تقليد از معماري رومي و داراي تاقهاي ضربي و ديوارهاي ضخيم بود) حدود AB 1200 بيشتر كليساها و كاخها به سبك گوتيك ساخته شدند. كليساي بزرگ ميلان هم كه يكي از مشهورترين بناهاي اروپا به شمار ميآيد به سبك گوتيك ساخته شده است. در واقع كليساي ميلان دومين كليساي بزرگ كاتوليك است. اين كليسا 157 متر طول و 40 هزار نفر گنجايش دارد. پنجرههاي محل سرايندگان كر اين كليسا به بزرگترين پنجرههاي نصب شده در كليساهاي جهان شهرت دارد. پنج شبستان بزرگ اين كليسا با 40 ستون تقسيم ميشود. راهروهاي صليبوار كليسا خود به چندين راهرو تقسيم ميشود. اين ساختمان عظيم از آجر ساخته شده و رو بناي آن از سنگ مرمر است. در شروع ساخت اين كلسياي عظيم سه بناي اصلي كه تخريب شدند عبارت بودند از: مكان اسقف اعظم، قصر ارديناري و تعميرگاه سنت استفن در اسپرينگ و كليساي قديمي سنت ماريا گليور. در سال 1389 يك مهندس فرانسوي به نام نيكلاس بوناونتور طرح گوتيكي براي ساخت كليسا ارايه داد. 10 سال بعد فرانسوي ديگري به نام جين ميگنات از پارس براي بررسي و ارزيابي كارها فرا خوانده شد. در سال 1490 بنا به نظر لوديكو اسفورزا يك گنبد 8 ضلعي براي كليسا پيشنهاد شد ساخت اين گنبد ويژه 10 سال به طول انجاميد و درون آن با 4 سري از 15 مجسمه كه هريك نمايانگر چهره قدسين، پيغمبران و ديگر شخصيتهاي بخش اول كتاب انجيل بودند تزئين شدند. به مدت چند سال هيچ تزئيني روي بناي خارجي كليسا انجام نگرفته بود. به دنبال حاكميت اسپانياييها اين كليسا با وجودآن كه هنوز تكميل نشده بود، مورد استفاده قرار گرفت. در 20 مي سال 1805 ناپلئون باپارت دستور تكميل كار كليسار را صادر كرد. او قصد داشت تا به عنوان پادشاه ايتاليا تاجگذاري كند. ناپلئون هزينه تكميل روكار كليسا را از خزانه فرانسه تامين كرد به اين اميد كه اين هزينه به د-و-ل-ت فرانسه در آينده بازپرداخت خواهد شد. ظرف 7 سال كار تكميل بناي بيروني كليسا به پايان رسيد. براي سپاسگزاري از ناپلئون، مجسمهاي از او در بالاي يكي از مناره ها نصب شد. در سالهاي بعد بخشهاي بزرگ تاقها و منارهها ساخته شدند. كار ساخت مجسمههاي جنوبي هم به پايان رسيد. در طول سالهاي 1829 تا 1858 پنجرههاي جديدي جايگزين پنجرههاي قديمي شدند. آخرين جزئيات كار ساخت كليسا در قرن بيستم به اتمام رسيد. در ساخت اين كليسا سبك گوتيك و نئوگوتيك بيش از پيش آشكاراست. در واقع اين كليسا يكي از نمادهاي شهر ميلان محسوب ميشود كه تاريخي طولاني را پشت سرگذارنده است. معماري ايتاليا سبكهاي بسياري ار تجربه كرده است: بيزانتين و رومانسك، گوتيك، رنسانس، فلوراس و ديگر قسمتهاي ايتاليا، اوج رنسانس، مانريسم مركزي ايتاليا (مانريسم سبك هنري قرن 16 بود كه از ويژگيهاي آن تصنع و دوري از واقعيات و توازنهاي كلاسيك بود)، باروك، قرن هجدهم و بيستم و بالاخره قرن بيستم .در همه سبكها آثار منحصر به فردي در اين كشور توسط معماران برجسته ايتاليايي به يادگار گذاشته شده است. اگه درسته که تصویر بعد رو بزارم بابا ایول ... من دیگه مثل شما اینقدر حرفه ایی نیستم .... خودتون درستین 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ بابا ایول ... من دیگه مثل شما اینقدر حرفه ایی نیستم .... خودتون درستین بععله ما درستیم..ولی با تخفیف نیم نمره ای مرسی از تصویر خوبتون..... خوب حالا:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پل موسیتوو آلمان فکر کنم تو هلند نیست ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پل موسیتوو آلمان فکر کنم درسته درسته......به قول خودتون در قالب شکلک: البته تو آلمان نیستا...تو هلند....یک غلط 19:w02: تصاویر و توضیحات در این تاپیک که (ماتینا ) عزیز استارت کردن [h=1]تصاویر: پل "حضرت موسی" در هلند[/h] 2 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پل موسی، پلیه که بر خلاف تجربه مرسوم ما از پلهای واقع بر رودخانهها، از روی آب نمیگذره. بلکه از درون آب، از دل آب میگذره…. ایده پل و به مرتبهی بالاتر نامگذاری ش فوقالعاده ست…. البته لازمه یادآوری بکنم که چنین ایده هایی تنها با اجرای عالی و بدون خطا امکان پذیره و گرنه همه ما می تونیم ایده های بلندپروازانه بدیم اما در مرحله اجرا هر چیزی امکان اجرایی شدن نداره این پل در کشور هلند قرار داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ تو یه کشور عربیه.احتمالا امارات؟ 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ تو یه کشور عربیه.احتمالا امارات؟ از لباساشون فهمیدی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ از لباساشون فهمیدی توهم فهمیدی؟ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ Empire Tower درسته برج امپایر دوبی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ از لباساشون فهمیدی توهم فهمیدی؟ حالا من یه سوتی دادمااا بابا لباسو ول کنین..برجو بچسبین 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ حالا من یه سوتی دادمااا:icon_pf (34):بابا لباسو ول کنین..برجو بچسبین خب من نصفشو فهمیدم.نصف جایزشو بدید به من 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خب من نصفشو فهمیدم.نصف جایزشو بدید به من اصلا همه جایزش برا شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده