* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz: آموزشی هست ونووس خانوم؟ معمار به این خوبی،به این طراحی آموزشی هست ؟ آموزشی هم هست،چند کارکرده هستش لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ تو رو خدا کار زاحا حدید که نیست؟ معمار به این خوبی،به این طراحی آموزشی هست ؟ آموزشی هم هست،چند کارکرده هستش:hapydancsmil: آلرژی پیدا کرده به زاحا حدید تجاری؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ آلرژی پیدا کرده به زاحا حدیدتجاری؟ زاحا حدید ؟ صد در صد آموزشی ؟ آموزشی هست،چند کارکرده هستش تجاری؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اداری؟ زاحا حدید ؟ صد در صد آموزشی ؟ آموزشی هست،چند کارکرده هستش تجاری؟ خیر اداری؟ اداری هم هست لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ [h=2]ساختمان پیرز وایوز در مونتپلیر؛زاها حدید :hapydancsmil: [/h] پست #1236 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ تصویر بعد : خانوم متخصص عکس رو تو آپلود سنتر آپ کنید اینجوری آدم های تنبلی مثه من با آدرس عکس.....اسم بنا رو در می ارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ خانوم متخصص عکس رو تو آپلود سنتر آپ کنید اینجوری آدم های تنبلی مثه من با آدرس عکس.....اسم بنا رو در می ارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حواسم به آدرس عکس نبود کاملا درسته :hapydancsmil: اینم تاپیکی که توی بخش معماری جهان هست : [h=3]ساختمان اداری Al Dar پروژه ای منحصر به فرد در معماری[/h] 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ خانوم های معمار و اندک ذکور معمار با اجازه یک حرکت خلاقانه انجام بدیم و این بار من تصویر یک معمار رو بزارم. تاکید می کنم من هرچی مطرح می کنم تو همسن تالار وزین خودمون هست. امیدوارم زیاد سخت نباشه.این بشر در باب مفهوم معماری و مفهوم فضای معمارانه حرف های زیادی واسه گفتن داره. اگه اشکال نداره،که من تصویرش رو گذاشتم،اگه مشکل داره و باید بنا باشه که من تغییر بدم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اوس محمود بنا؟ نه این در حد اوستاهای ما نیست 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ وینسنت کاله بات? 1. اوس محمود بنا؟ خیر 2.وینسنت کاله بات? خیر 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ بدجوری ذهنم درگیر شده. نمیشه پارتی بازی کنی؟من به کسی نمیگم. خدایی پدربزرگ من معمار بود. بگو پدربزرگه منه. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ ریچارد راجر؟ (هرچی اسم بلدم میگم پناه برخدا) 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ بدجوری ذهنم درگیر شده.نمیشه پارتی بازی کنی؟من به کسی نمیگم. خدایی پدربزرگ من معمار بود. بگو پدربزرگه منه. ریچارد راجر؟ (هرچی اسم بلدم میگم پناه برخدا) والا پارتی بازیش این هست تو قسمت بیوگرافی معمارن تالار معماری یک تاپیک بهش اختصاص یافته نه پدربزرگتون نیست 1.اوس محمد بنا؟خیر 2.وینسته کاله بات؟خیر 3.ریچارد راجرز؟خیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده