* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یک نکته بگم.این گروه اسمشون اَرش هست.خیلی وقتا می شنوم که می گن آرش.تو کارگاه آموزشی که حضور داشتم، می گفتن این اسم ترکیبی از اسم های خودشونه و این اَرش یک واحد اندازه گیری در معماری سنتی ایران هست و اندازه ی اون از ساعد تا انگشتان هست. البته می گفتن باید یک اسمی می زاشتیم دیگه اینو گذاشتیم دیگه بفرمیوووووووو نخند آقا نخند ؛ منم فکر میکردم اسم معمارش آرشه ویلا دیگه اروپا ؟ معمارش معروفه ؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ نخند آقا نخند ؛ منم فکر میکردم اسم معمارش آرشه :icon_pf (34): ویلا دیگه اروپا ؟ معمارش معروفه ؟ ااااا وا خاک تو دهنم اگه بخندم به شما این خنده برای اون بود که می گفتن ی اسمی باید می زاشتیم دیگهههه.....شد دیگه همینو گذاشتیم......یعنی اسم یک گروه که الان معروف شده و جایزه خارجی می گیره همین جوری شد البته مطمئنا مزاح کردن و همینجوری هم نبوده 1.اروپا ؟خیر 2.معمارش معروفه ؟بله البته این سوال همیشه برای من جای تردید داشته آخه بعضی از معورفا که برای یکی معروفه برای دیگری معروف نیست. می دونم که فاطمه خانوم تو تاپیکاش از این معمار کار گذاشتهالبته نشنین به گشتن کارهای این معمار تو اون معماری روز هست عمرا پیدا کنین 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ ااااا وا خاک تو دهنم اگه بخندم به شمااین خنده برای اون بود که می گفتن ی اسمی باید می زاشتیم دیگهههه.....شد دیگه همینو گذاشتیم......یعنی اسم یک گروه که الان معروف شده و جایزه خارجی می گیره همین جوری شد البته مطمئنا مزاح کردن و همینجوری هم نبوده 1.اروپا ؟خیر 2.معمارش معروفه ؟بله البته این سوال همیشه برای من جای تردید داشته آخه بعضی از معورفا که برای یکی معروفه برای دیگری معروف نیست. می دونم که فاطمه خانوم تو تاپیکاش از این معمار کار گذاشتهالبته نشنین به گشتن کارهای این معمار تو اون معماری روز هست عمرا پیدا کنین آره خب ؛ اما بعضیا دیگه خیلی معروفن مثل رایت و حدید وریچار میر و... منظورم اینه که از اونا بوده خب ؛ آمریکا ؟ آخه این طرحش چیه ؛ کی تو این خونه احساس راحتی میکنه ؛همه جای خونه تو دید هستش لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ آره خب ؛ اما بعضیا دیگه خیلی معروفن مثل رایت و حدید وریچار میر و... منظورم اینه که از اونا بوده خب ؛ آمریکا ؟ آخه این طرحش چیه ؛ کی تو این خونه احساس راحتی میکنه ؛همه جای خونه تو دید هستش:icon_pf (34): والا 1.اروپا ؟خیر 2.معمارش معروفه ؟بله 3.آمریکا ؟خیر راهنمایی:معمار آسیایی هست بنا هم ویلا هست 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ جاپونیه! 1.اروپا ؟خیر 2.معمارش معروفه ؟بله 3.آمریکا ؟خیر راهنمایی:معمار آسیایی هست بنا هم ویلا هست 4.جاپونیه! بله چی می شه الان یکی بیاد بگه 3 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ 1.اروپا ؟خیر2.معمارش معروفه ؟بله 3.آمریکا ؟خیر راهنمایی:معمار آسیایی هست بنا هم ویلا هست 4.جاپونیه! بله چی می شه الان یکی بیاد بگه من فهمیدم کیه بگم؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ من فهمیدم کیه بگم؟ داداش چرا جون به لب می کنی بگو دیگه 3 لینک به دیدگاه
~ Reza ~ 418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ داداش چرا جون به لب می کنی بگو دیگه عروس زیر لفظی میخواد معمار:شیگرو بن(خوشم اومد ازش!) معماری:خانه مبلمان اطلاعات تکمیلی پستت شماره 21 این تاپیک http://www.noandishaan.com/forums/thread67075-3.html 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ عروس زیر لفظی میخوادمعمار:شیگرو بن(خوشم اومد ازش!) معماری:خانه مبلمان اطلاعات تکمیلی پستت شماره 21 این تاپیک http://www.noandishaan.com/forums/thread67075-3.html کاملا درسته اینم صفحه ی مربوط به بنا در سایت معمار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ عکس بعد رو بذارید؛من میخوام سریع حدس بزنم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ من میزارم ؛ ولی یه تصویر آسون 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ من اسمشینارو میدونستم اما هر چی می فکرم یادم نمیاد اسمش با آب مرتبط بود آب؟ رود؟ موخ؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ من اسمشینارو میدونستم اما هر چی می فکرم یادم نمیاداسمش با آب مرتبط بود آب؟ رود؟ موخ؟ آفرررررین با آب مرتبطه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یادم اومد برج موج های ابی فکر می کنم تو آمریکا بود نیویورک یا شیکاگو یا ایلی نویز 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یادم اومد برج موج های ابیفکر می کنم تو آمریکا بود نیویورک یا شیکاگو یا ایلی نویز برج موج های آبی شیکاگو درسته :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ تصویر بعد: هرکی اشتباه بگه میزنمش :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ داداش نزنی ها مجموعه ی چهار باغه؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ داداش نزنی ها مجموعه ی چهار باغه؟:banel_smiley_52: همون طرفاست 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ شبیه مدرسه چهار باغ هست. دیگه نبود من آسونش کردم یک دوست دیگه بیاد بجوابه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده