*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کارخونه اتوموبیل سازیه اما معمارش رو نمیدونم. تا اونجایی که یادمه فکر کنم تو آلمانه یا سوئیس 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ 1- دانشگاه : خیر 2- هتل : خیر 3- مسکونی:خیر4- کارخونه اتوموبیل سازیه : خیر (( یه ساختمون شبیه همینم هست که کارخونه اتومبیل سازیه ، ولی این اون نیست)) 5- آلمان : بـــــــــــــــــــــــــله راهنمایی : یه ساختمون اداریه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ 1- دانشگاه : خیر 2- هتل : خیر 3- مسکونی:خیر 4- کارخونه اتوموبیل سازیه : خیر (( یه ساختمون شبیه همینم هست که کارخونه اتومبیل سازیه ، ولی این اون نیست)) 5- آلمان : بـــــــــــــــــــــــــله راهنمایی : یه ساختمون اداریه 6- برلین : بـــــــــــــــــــــــله " احساس میکنم جوابش رو میدونید ؛ آفرین بگید:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ساختمان ماشین سازی daimlerchrysler نیست در المان 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ساختمان ماشین سازی daimlerchrysler نیستدر المان اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید 4 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید ساختمان اداری هستش درسته ولی مربوطه به شرکت daimlerchrysler هستش 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اسمش درسته ، ولی تو کتاب من زده ، ساختمان اداری اتفاقا یه کارخونه ماشین سازی هم تو این کتابه هست که یه جواریی شبیه اینه ؛ تو آلمان هست ولی شهر کلن به هر حال یا کتاب من اشتباهه ، یا نمیدونم تصویر بعدی رو بزارید عهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینو که من گفته بودم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ عهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینو که من گفته بودم پدرام جان ایرادی نداره،عکس bad boy رو بگو می دونم که می دونی،تو که تیزی این دیگه واست باید راحت باشه 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ پدرام جان ایرادی نداره،عکس bad boy رو بگو می دونم که می دونی،تو که تیزی این دیگه واست باید راحت باشه آورین...آورین بچه فوق العاده با نمکی هستی. خوشم اومد. 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ استادیوم بسکتبال المپیک لندن 3 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ استادیوم بسکتبال المپیک لندن اورین 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ برج طلوع خورشید sunrise tower زاها حدید ، کوالالامپور مالزی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ برج طلوع خورشید sunrise tower زاها حدید ، کوالالامپور مالزی کاملا درسته :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده