moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ منظورت پل رودولفه؟ 1.دانشگاه؟بله 2.معمارش معروفه؟بله 3.اروپا؟خیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4.آمریکا؟بله 5.دانشگاه هنر و معماریارزا استولر؟خیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راهنمایی:ساختمان در سال 1963 ساخته شده،معمارشم آمریکایی هست. 6.منظورت پل رودولفه؟بله اسم بنا رو بگو تا آخرین قسمت این سریالم کامل شهدانشکده هنر و معماری؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ 1.دانشگاه؟بله2.معمارش معروفه؟بله 3.اروپا؟خیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4.آمریکا؟بله 5.دانشگاه هنر و معماریارزا استولر؟خیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راهنمایی:ساختمان در سال 1963 ساخته شده،معمارشم آمریکایی هست. 6.منظورت پل رودولفه؟بله اسم بنا رو بگو تا آخرین قسمت این سریالم کامل شهدانشکده هنر و معماری؟؟؟؟؟ دیدی اشتباه کردی. رودولف این بنارو بازسازی کرده و اون معمارانی که من گفتم بنای اصلیرو ساختن فکرمی کنم بهش رودولف هالم می گن. 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ دیدی اشتباه کردی. رودولف این بنارو بازسازی کرده و اون معمارانی که من گفتم بنای اصلیرو ساختن فکرمی کنم بهش رودولف هالم می گن. دوست خوبم نمی خوام رو حرف پافشاری بیش از حد کنم. ولی تو کتاب خود این معمار و همچنین کتاب مجتمع آموزشی اسم بنا هست دانشکده هنر و معماری ییل کار پل رودولف هیچ جایی حرف از بازسازی اون نزده،حتی در مورد فلسفه طراحی اون از الهام گرفتن معمار از میس ونده روهه و رایت و تندیس گرایی لوکوربوزیه حرف می زنه. حتی صراحتا می نویسه:در سال 1963 پل رودولف ساختمان دانشکده هنر و معماری دانشکده ییل را در نبش تقاطعی در نیوهان طراحی نمود که درست در کنار کنج مقابل آن گالری آثار هنری دانشگاه توسط لویی کان طراحی و اجرا شده است. اسم انگلیسی بنا رو هم می زنم همین اطلاعات می آد. به هر حال شما هم اگه اطلاعاتی دارین بزارین من خوشحال می شم بیشتر بدونم. 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ موزه آبگینه درسته مثل اینکه استراحت دیروز جواب داده هااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سالی که نکوست از بهارش پیداست 2.اروپا؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ آسیا ؟ خیر اروپا؟ بله معمارش معروف هست؟ فکر نکنم راهنمایی : توسط 2 معمار طراحی شده 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بنده انصراف خودم رو اعلام می کنم می ترسم سوال ها رو هدر بدم. فقط یدونه دیگه معماران هلندی هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ آسیا ؟ خیر اروپا؟ بله معمارش معروف هست؟ فکر نکنم راهنمایی : توسط 2 معمار طراحی شده این چه حرفیه که میزنید معماران هلندی هستن؟ خیر :icon_pf (34): راهنمایی : مجتمع تجاری , فرهنگی , تفریحی هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده