*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ آره الان رفتم عکسشو دیدم تنها تفاوتشون اینه که ازون قسمتای شبکه بندی اونی که تو مالزیه 2 تا داره اما این 3تا داره مطمئنا اینا یه ربطی به هم دارن اما من نمیدونم چیهههه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مالزی ؟ خیر اروپا ؟ خیر بانک ؟بله:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مالزی ؟ خیر اروپا ؟ خیر بانک ؟بله آسیا ؟بله آمریکا ؟خیر 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ از دوستم زنگ زدم پرسیدم.:hapydancsmil: یه بانکه تو سنگاپور که تو مالزیم شعبه داره. 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مالزی ؟ خیر اروپا ؟ خیر بانک ؟بله آسیا ؟بله آمریکا ؟خیر سنگاپور ؟ بله :hapydancsmil: اسم بانک ؟ .... 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ می دونم نمی گم! والا! بعد باید عکس بزارم داستان می شم! اونم داستان دنباله دار از ونوس خانوم یا فاطمه خانوم می خوام این پست رو سریعا حذف کنن! اسپمی بیش نبود! 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ می دونم نمی گم!والا! بعد باید عکس بزارم داستان می شم! اونم داستان دنباله دار از ونوس خانوم یا فاطمه خانوم می خوام این پست رو سریعا حذف کنن! اسپمی بیش نبود! شما بگید ما قول میدیم سریع به جواب برسیم تا دنباله دار نشه 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ مالزی ؟ خیر اروپا ؟ خیر بانک ؟بله آسیا ؟بله آمریکا ؟خیر سنگاپور ؟ بله :hapydancsmil: اسم بانک ؟ .... ocbc :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ocbc :hapydancsmil: درسته پدرام جان 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ آسیا ؟ بلهههههه من احساس می کنم جوابو میدونیو داری کار منو انجام میدی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نه نمیدونم ظاهرش تابلوئه که هتله , آسیا رو هم همین جوری گفتم دبی ؟ 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نه نمیدونم ظاهرش تابلوئه که هتله , آسیا رو هم همین جوری گفتم دبی ؟ نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده