رفتن به مطلب

(((((((حق طلاق )))))))))

NAS

ارسال های توصیه شده

اصلا :ws51:

اینجوری آمار طلاق 120 درصد زیاد میشد:w58:

دلایلشم خودتون میدونید:icon_pf (34):

اتفاقا میاد پایین..چون آقایون میدونن دیگه خانومشون دست و پا بسته و مرغ کنج قفس نیست و حقوق برابر داره خودشون اصلاح میکنن:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میخواین من اینجا جوابهارو بگم تا زحمت تایپ رو از رو دوش همتون ور دارم :banel_smiley_4:

قبلا بحثش پیش کشیده شده مردا مخالفن چراشم میلاد پرید وسط گفت

خانوما موافقن چون استرس جدایی از همسر از بین میره و بقیه ماجرا

قانونم فعلا مثل چنگیز بالا سر همه ایستاده :Ghelyon:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تو الجزایر دیدن طلاق بالاست اومدن براساس یه آیه قرآن حقوق مساوی به زن و مرد دادن و دیدن طلاق 50 % کم شد..

از نظر تجربی هم ثابت شده که این کار طلاق رو کم میکنه..دیگه حالا قانونی که برامون نوشتن یه چیز دیگه است...

• Like 2
لینک به دیدگاه

من نمیدونم برای کی باشه بهتره

اما اگه یه انتخلب درست کنی 70 % مشکلات حله

اگه بدونی طرفت شعورش بالاست دلشورتم کمتره:ws50:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اتفاقا میاد پایین..چون آقایون میدونن دیگه خانومشون دست و پا بسته و مرغ کنج قفس نیست و حقوق برابر داره خودشون اصلاح میکنن:w16:

مریم همه زنا مثل خودت نیستن اینقدر کسا هستن به شوهراشون خیانت میکنن و .... که باور نمیکنی

ما تو باورامون زنو یه موجود مقدس ساختیم اما خیلی وقته قداستش از بین رفته:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من حق طلاق باید هم برا مرد باشه هم زن...من واقعا فک میکنم ازدواج برای اوج گرفتن ..اگه کسی دیوار پیشرفتت شد و سد اوج گرفتنت باید بره کنار ..نمیدونم توی ایران بیشتر طلاق عاطفی جواب میده..من خیلیا رو دیدم که طلاق نگرفتن اما جدا زندگی میکنن!

کلا به نظرم ازدواج و کلا بودن با یک نفر باید آرامش بیاره هر جا مخل آرامش بشه باید بره!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه

زیاد میشه

چون زنا احساسی اند

تقی به توقی بخوره تهدید به طلاق میکنن

سنگ رو سنگ بند نمیشه

به نظر من حق طلاق باید هم برا مرد باشه هم زن...من واقعا فک میکنم ازدواج برای اوج گرفتن ..اگه کسی دیوار پیشرفتت شد و سد اوج گرفتنت باید بره کنار ..نمیدونم توی ایران بیشتر طلاق عاطفی جواب میده..من خیلیا رو دیدم که طلاق نگرفتن اما جدا زندگی میکنن!

کلا به نظرم ازدواج و کلا بودن با یک نفر باید آرامش بیاره هر جا مخل آرامش بشه باید بره!

:JC_thinking:

:w16:

لینک به دیدگاه
یکی از شرط های من برای ازدواج همینه :167:

:ws3:

عزيزم شرط خيلي خوبيه!!

ولي اكثر مردا وقتي اين شرطو مي شنون مي رن و پشت سرشونم نگا نمي كنن!!:ws3:

براي مواقعي كه آدم از طرف خوشش نمي ياد و مي خواد دست به سرش كنه خيلي خوب جواب مي ده!!!:ws28:

لینک به دیدگاه
عزيزم شرط خيلي خوبيه!!

ولي اكثر مردا وقتي اين شرطو مي شنون مي رن و پشت سرشونم نگا نمي كنن!!:ws3:

براي مواقعي كه آدم از طرف خوشش نمي ياد و مي خواد دست به سرش كنه خيلي خوب جواب مي ده!!!:ws28:

اما من جدی گفتم:ws44:

پس حالا حالا ها مهمون مامانو بابا هستم:ws44:

من کوتاه نمیام ,:167:l میخواد بخواد , نمیخوادهم نخواد :ws3:

لینک به دیدگاه
اما من جدی گفتم:ws44:

پس حالا حالا ها مهمون مامانو بابا هستم:ws44:

من کوتاه نمیام ,:167:l میخواد بخواد , نمیخوادهم نخواد :ws3:

خوب منم جدي گفتم!!!:ws3:

نگران نباش همه كه مثل هم نيستن!!!:w16::w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم همینو کیگفتم میگغتم ادم از بودن در کنار کسی لذت نمیبره چه دلیل داره کنارش بمونه

اما زندگی کلی سختی داره اگه ا یه مشکلی پیش اومد طلاق بگیریم که نمیشه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
مریم همه زنا مثل خودت نیستن اینقدر کسا هستن به شوهراشون خیانت میکنن و .... که باور نمیکنی

ما تو باورامون زنو یه موجود مقدس ساختیم اما خیلی وقته قداستش از بین رفته:icon_pf (34):

عزیز معلومه که زن بد و ناسازگار هم هست.مگه میشه نباشه.اصلا امکان نداره یه جنس همه خوب و بی عیب و نقص باشن و اون یکی جنس همه بد و شرور ؛ولی قبول کن خیلی چیزا به نفع آقایونه نوشته شده.

نه

زیاد میشه

چون زنا احساسی اند

تقی به توقی بخوره تهدید به طلاق میکنن

سنگ رو سنگ بند نمیشه

:JC_thinking:

:w16:

بابا جان برات نمونه آوردم..این کار امتحان شده و طلاق اومده پایین... امتحانشو پس داده.طلاقو تو الجزایر نصف کرده...میدونی یعنی چی؟؟:w16:

خوب این چیو نشون میده :ws3:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...