میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ گولاخ مال میلاده....اولین بار سهیل به میلاد گفت گولاخ...اونم اومد از من پرسید گولاخ یعنی چی...منم نگفتم!گولاخ درونش چندین ایهام مختلف وجود داره!:smiley (18): چرا چرت میگی؟:w00: اولین بار سیاوش بهم گفت گولاخ...بعد از سهیل پرسیدم تو هیچ نقشی نداشتی این وسط 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ گولاخ مال میلاده....اولین بار سهیل به میلاد گفت گولاخ...اونم اومد از من پرسید گولاخ یعنی چی...منم نگفتم!گولاخ درونش چندین ایهام مختلف وجود داره!:smiley (18): اینجا اسپم نمیکنم....میام بعدا سراغت....ترکی بلد نیستم دیگه از پشت کوه نیمدم که....مخصوصا الان که بیش از نیمی از مردم جهان ترکی بلدن..... ایهامشم خودتون ساختین دیگه.... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خوب دیگه....همتون یه کف مرتب به افتحار من بزنید که مشکلو با دستان پرتوانم حل کردم! حالا رسیدیم به بخش اصلاحات که اونم به مرور زمان ترتیبشو میدیم... اون دو تا ناز نازیم از گوششون میگیریم میاریم سر کارشون! :167: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ پس هوتن کجاست؟ شیطووننن.....:ws2:نگلونشی؟؟؟؟؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خوب دیگه....همتون یه کف مرتب به افتحار من بزنید که مشکلو با دستان پرتوانم حل کردم!حالا رسیدیم به بخش اصلاحات که اونم به مرور زمان ترتیبشو میدیم... اون دو تا ناز نازیم از گوششون میگیریم میاریم سر کارشون! :167: دقیقا میشه بگی سر پیاز بودی تهش بودی وسطش بودی؟:jawdrop: اصلا نقشی هم داشتی 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا میشه بگی سر پیاز بودی تهش بودی وسطش بودی؟:jawdrop:اصلا نقشی هم داشتی اینو راس میگه داش امین... :ws47: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اونایی که میخواستن برن رفتن!!! شماها هنوز درگیره اسپم تونین!!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ به نام يگانه دادگر گيتي درود خدمت يكايك دوستان و اعضاي محترم خانواده ي بزرگ نوانديشان چندي ست كه متحيرم از رفتار بعضي از كاربران بسيار فعال و مفيد انجمن ، كاربراني كه براي عمران انجمن و بالاتر ، بالا بردن دانش هم نوعان خود و روشن نمودن مشعل هاي حق و حقيقت چه در اين انجمن و چه در اين تالار زحمات بسياري بر دوش كشيده و در اين مسير گام هايي سترگ برداشته اند . تا به اين لحظه بارها از شما خواستم قبل از ايجاد چنين جستارهايي كه به شدت موجب متشنج شدن جو انجمن و شكل گيري برخوردهاي احساسي دوستان مي شود از طرق مختلف ابتدا كادر مديريت انجمن را در جريان بگذاريد . دوست عزيزم جناب هوتن ، آرش عزيز آيا غير از اين است ؟ بسيار جاي تعجب است از كاربراني كه چه از لحاظ سواد و بار علمي و چه از لحاظ سابقه ي حضور نسبت به دوستان ديگر از اولويت بهتري برخوردار هستند . انجام چنين حركاتي را چگونه مي توان توجيه كرد ؟ دوست من ، فكور عزيز ، هدف شما از حضور در اين مكان و ايجاد چنين نيك جستارهايي چيست ؟ آيا به جهت تفكرات نيك خواهانه تاكنون چنين خوش به فعاليت پرداخته ايد و يا هدفي غير آن در دل داريد ؟ يقين مي دانم پاسخ همان اولي خواهد بود . اما واقعا آيا چنين حركتي درخور شان شما و متناسب با اين هدف و غايتتان است ؟ بسيار دور است از شما كه كاربر خوش فكري هستيد قبل از در ميان گذاشتن موضوع با مديريت انجمن يا مدريت تالار و يا شخص من به ايجاد چنين جستاري بپردازيد . جمله اي را هميشه آويزه ي گوش كردم بگذاريد براي شما نيز نقل كنم كه دور نيست از بحث ما ، همواره در ظلمت به جاي نفرين بر تاريكي ، شمعي بيافروز . آري، اگر اين جمله را معيار خود قرار دهيم آيا شما براي از خروج از اين ظلمات شمع برافروخته ايد و يا بر ظلمت نفرين فرستاده ايد ؟ تنها به خود پاسخ دهيد نه به من . بگذار سخنم را از زبان شاعر گران مايه حكيم رودكي بياورم كه مي گويد : مردي نبود فتاده را پاي زدن ؛ گر دست فتاده اي بگيري مرد همان گونه كه يكايك دوستان واقف اند كلمه " آزاد " در نام اين بخش موجب آزادي بيشتر مطالب شده است و بايد هم همينطور باشد . اما اگر " آزادي " را به معناي بي بند و باري و " از هم گسيختگي " در نظر گيريم ، كمي موضوع فرق خواهد كرد . اگر " آزاد " را آنچنان كه بايد درك نموديم، مي دانيم كدام جستار مربوط به كجاست ، اما اگر كلمه را به مفهوم " بي بند و باري " اش گرفتيم اين گونه استنباط مي شود كه مي توان هر مطلب و نوشته پيرامون هر موضوع را در اين مكان قرار داد . گاه مي توان يك نوشته ي ادبي را آورد ، گاه مي توان نوشته اي تخصصي آورد ، گاه مي توان مفهومي فلسفي و عقيدتي را به چالش كشيد و گاه مي توان از بحثي تربيتي سخن به ميان آورد . اما اگر چنين كنيم آيا ارزش گذاري مطالب به درستي انجام شده ؟ و به بيان بهتر آيا حق مطلب را ادا كرده ايم ؟ هنگامي كه در انجمن بخشي با نام " فلسفه و مذهب " موجود مي باشد و دوستان و كارشناسان فن مانند سميرا عزيز ، سروش گران مايه ، سجاد عزيز و ساير دوستان در آنجا حضور دارند و به صورت تخصصي حاضر به بحث و پاسخ گويي به سوالات هستند بهتر است فلان بحث عقيدتي ، به طور مثال اثبات وجود خدا در بخش گفت و گوي آزاد دنبال شود و يا در بخش اختصاصي فلسفه و مذهب ؟ آيا هنگامي كه بخشي براي مباحثه پيرامون مطالب تربيتي روانشناسي و علوم انساني موجود است بهتر است جستار پيرامون انسان كامل و كملات انساني در تنها چند ساعتي در بخش گفت و گوي آزاد بالا باشد و مورد بحث و اغلب " اسپم " قرار گيرد و يا در بخش اختصاصي خود ؟ پس بدانيم اگر جستاري مورد انتقال قرار مي گيرد به چند علت است كه از اين جمله هستند ارزش گذاري بهتر به روي نوشتار شما ، بالاتر بردن نظم و انسجام مطالب در تالارهاي مختلف و جذب كاربران به ساير بخش هاي انجمن و آشنايي و استفاده ي هرچه بهتر و بيشتر ايشان از ساير مطالب موجود در آن بخش و تالار ها . اما گذشته از تمام اين تفاسير ، يكايك ما مديران قبل از انتقال چنين جستارهايي اجازه مي دهيم چند ساعت و احيانا روزي جستار در همان محيط اول باشد تا مخاطب خود را جذب نمايد و پس از آن عمل انتقال را انجام مي دهيم . بگذريم ، دوستان من ، فكور و فكورهاي عزيز ، انجمن نوانديشان انجمني نوپاست كه هم چون نهالي نيازمند مراقبت نرمي و عطوفت يكايك ما و شما ست نه پاي زدن بر آن و به رخ كشيدن اندام ظريفش ، بي شك براي پاگرفتن و استقامت اين نهال و ارتقا آن به درختي پر بار و خوش سايه بايد سنگيني دست بادهاي پاييزي و طوفان هاي در راه و سوزندگي آفتاب سوزانش را نيز به جان خريد . آري ؛ دوست آن است که گیرد دست دوست ، در پریشان حالی و درماندگي سخن زياده شد ، تنها مي خواهم بدانيد يكايكتان را مي خواهيم ، اگر تاب تحمل آفتاب تابستاني را نداريد برسانيد سلام ما را به باران و به دشت هاي آن سو تر ، اما اگر هنوز هم مرد ميدانيد ، ياعلي 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اونایی که میخواستن برن رفتن!!!شماها هنوز درگیره اسپم تونین!!!:w00: خط اول به خط دوم چه ربطی داره؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چرا چرت میگی؟:w00: اولین بار سیاوش بهم گفت گولاخ...بعد از سهیل پرسیدم تو هیچ نقشی نداشتی این وسط حیف که حوصله ندارم برم باشگاه از تو پروفایلم عکس بگیرم بیارم اینجا...ولی دقیقاً یادمه که اومدی ازم پرسیدی! اینجا اسپم نمیکنم....میام بعدا سراغت....ترکی بلد نیستم دیگه از پشت کوه نیمدم که....مخصوصا الان که بیش از نیمی از مردم جهان ترکی بلدن..... ایهامشم خودتون ساختین دیگه.... :banel_smiley_4: ترکی پره از ایهام.... هر روز هم به تعدادش اضافه میشه! به جون سهیل قسم بخورم باور میکنی؟ دقیقا میشه بگی سر پیاز بودی تهش بودی وسطش بودی؟:jawdrop:اصلا نقشی هم داشتی من خود پیازم جیگیل! اینو راس میگه داش امین... :ws47: من داداشت نیستم....به اندازه کافی فکو فامیل دارم!:w00: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ این تاپیک بسته میشه اگه مشکلی وجود دارهه خوشحالم میشم تو دفتر تالار مطرح بشه ممنون 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده