رفتن به مطلب

اعتراض

Fakur

ارسال های توصیه شده

گولاخ مال میلاده....اولین بار سهیل به میلاد گفت گولاخ...اونم اومد از من پرسید گولاخ یعنی چی...منم نگفتم!:banel_smiley_4:

گولاخ درونش چندین ایهام مختلف وجود داره!:smiley (18):

چرا چرت میگی؟:w00:

اولین بار سیاوش بهم گفت گولاخ...بعد از سهیل پرسیدم

تو هیچ نقشی نداشتی این وسط:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 150
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گولاخ مال میلاده....اولین بار سهیل به میلاد گفت گولاخ...اونم اومد از من پرسید گولاخ یعنی چی...منم نگفتم!:banel_smiley_4:

گولاخ درونش چندین ایهام مختلف وجود داره!:smiley (18):

اینجا اسپم نمیکنم....میام بعدا سراغت....:banel_smiley_4:ترکی بلد نیستم دیگه از پشت کوه نیمدم که....مخصوصا الان که بیش از نیمی از مردم جهان ترکی بلدن.....:ws3:

ایهامشم خودتون ساختین دیگه....:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

خوب دیگه....همتون یه کف مرتب به افتحار من بزنید که مشکلو با دستان پرتوانم حل کردم!:ws3:

حالا رسیدیم به بخش اصلاحات که اونم به مرور زمان ترتیبشو میدیم...:ws38:

اون دو تا ناز نازیم از گوششون میگیریم میاریم سر کارشون!

:167:

لینک به دیدگاه
خوب دیگه....همتون یه کف مرتب به افتحار من بزنید که مشکلو با دستان پرتوانم حل کردم!:ws3:

حالا رسیدیم به بخش اصلاحات که اونم به مرور زمان ترتیبشو میدیم...:ws38:

اون دو تا ناز نازیم از گوششون میگیریم میاریم سر کارشون!

:167:

دقیقا میشه بگی سر پیاز بودی تهش بودی وسطش بودی؟:jawdrop:

اصلا نقشی هم داشتی:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینو راس میگه داش امین...:ws47: :ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نام يگانه دادگر گيتي

درود خدمت يكايك دوستان و اعضاي محترم خانواده ي بزرگ نوانديشان

چندي ست كه متحيرم از رفتار بعضي از كاربران بسيار فعال و مفيد انجمن ، كاربراني كه براي عمران انجمن و بالاتر ، بالا بردن دانش هم نوعان خود و روشن نمودن مشعل هاي حق و حقيقت چه در اين انجمن و چه در اين تالار زحمات بسياري بر دوش كشيده و در اين مسير گام هايي سترگ برداشته اند .

تا به اين لحظه بارها از شما خواستم قبل از ايجاد چنين جستارهايي كه به شدت موجب متشنج شدن جو انجمن و شكل گيري برخوردهاي احساسي دوستان مي شود از طرق مختلف ابتدا كادر مديريت انجمن را در جريان بگذاريد . دوست عزيزم جناب هوتن ، آرش عزيز آيا غير از اين است ؟

بسيار جاي تعجب است از كاربراني كه چه از لحاظ سواد و بار علمي و چه از لحاظ سابقه ي حضور نسبت به دوستان ديگر از اولويت بهتري برخوردار هستند . انجام چنين حركاتي را چگونه مي توان توجيه كرد ؟

دوست من ، فكور عزيز ، هدف شما از حضور در اين مكان و ايجاد چنين نيك جستارهايي چيست ؟ آيا به جهت تفكرات نيك خواهانه تاكنون چنين خوش به فعاليت پرداخته ايد و يا هدفي غير آن در دل داريد ؟ يقين مي دانم پاسخ همان اولي خواهد بود . اما واقعا آيا چنين حركتي درخور شان شما و متناسب با اين هدف و غايتتان است ؟

بسيار دور است از شما كه كاربر خوش فكري هستيد قبل از در ميان گذاشتن موضوع با مديريت انجمن يا مدريت تالار و يا شخص من به ايجاد چنين جستاري بپردازيد . جمله اي را هميشه آويزه ي گوش كردم بگذاريد براي شما نيز نقل كنم كه دور نيست از بحث ما ، همواره در ظلمت به جاي نفرين بر تاريكي ، شمعي بيافروز .

آري، اگر اين جمله را معيار خود قرار دهيم آيا شما براي از خروج از اين ظلمات شمع برافروخته ايد و يا بر ظلمت نفرين فرستاده ايد ؟ تنها به خود پاسخ دهيد نه به من .

بگذار سخنم را از زبان شاعر گران مايه حكيم رودكي بياورم كه مي گويد :

مردي نبود فتاده را پاي زدن ؛ گر دست فتاده اي بگيري مرد

همان گونه كه يكايك دوستان واقف اند كلمه " آزاد " در نام اين بخش موجب آزادي بيشتر مطالب شده است و بايد هم همينطور باشد . اما اگر " آزادي " را به معناي بي بند و باري و " از هم گسيختگي " در نظر گيريم ، كمي موضوع فرق خواهد كرد .

اگر " آزاد " را آنچنان كه بايد درك نموديم، مي دانيم كدام جستار مربوط به كجاست ، اما اگر كلمه را به مفهوم " بي بند و باري " اش گرفتيم اين گونه استنباط مي شود كه مي توان هر مطلب و نوشته پيرامون هر موضوع را در اين مكان قرار داد . گاه مي توان يك نوشته ي ادبي را آورد ، گاه مي توان نوشته اي تخصصي آورد ، گاه مي توان مفهومي فلسفي و عقيدتي را به چالش كشيد و گاه مي توان از بحثي تربيتي سخن به ميان آورد .

اما اگر چنين كنيم آيا ارزش گذاري مطالب به درستي انجام شده ؟ و به بيان بهتر آيا حق مطلب را ادا كرده ايم ؟

هنگامي كه در انجمن بخشي با نام " فلسفه و مذهب " موجود مي باشد و دوستان و كارشناسان فن مانند سميرا عزيز ، سروش گران مايه ، سجاد عزيز و ساير دوستان در آنجا حضور دارند و به صورت تخصصي حاضر به بحث و پاسخ گويي به سوالات هستند بهتر است فلان بحث عقيدتي ، به طور مثال اثبات وجود خدا در بخش گفت و گوي آزاد دنبال شود و يا در بخش اختصاصي فلسفه و مذهب ؟

آيا هنگامي كه بخشي براي مباحثه پيرامون مطالب تربيتي روانشناسي و علوم انساني موجود است بهتر است جستار پيرامون انسان كامل و كملات انساني در تنها چند ساعتي در بخش گفت و گوي آزاد بالا باشد و مورد بحث و اغلب " اسپم " قرار گيرد و يا در بخش اختصاصي خود ؟

پس بدانيم اگر جستاري مورد انتقال قرار مي گيرد به چند علت است كه از اين جمله هستند ارزش گذاري بهتر به روي نوشتار شما ، بالاتر بردن نظم و انسجام مطالب در تالارهاي مختلف و جذب كاربران به ساير بخش هاي انجمن و آشنايي و استفاده ي هرچه بهتر و بيشتر ايشان از ساير مطالب موجود در آن بخش و تالار ها .

اما گذشته از تمام اين تفاسير ، يكايك ما مديران قبل از انتقال چنين جستارهايي اجازه مي دهيم چند ساعت و احيانا روزي جستار در همان محيط اول باشد تا مخاطب خود را جذب نمايد و پس از آن عمل انتقال را انجام مي دهيم .

بگذريم ، دوستان من ، فكور و فكورهاي عزيز ، انجمن نوانديشان انجمني نوپاست كه هم چون نهالي نيازمند مراقبت نرمي و عطوفت يكايك ما و شما ست نه پاي زدن بر آن و به رخ كشيدن اندام ظريفش ، بي شك براي پاگرفتن و استقامت اين نهال و ارتقا آن به درختي پر بار و خوش سايه بايد سنگيني دست بادهاي پاييزي و طوفان هاي در راه و سوزندگي آفتاب سوزانش را نيز به جان خريد .

آري ؛

دوست آن است که گیرد دست دوست ، در پریشان حالی و درماندگي

سخن زياده شد ، تنها مي خواهم بدانيد يكايكتان را مي خواهيم ، اگر تاب تحمل آفتاب تابستاني را نداريد برسانيد سلام ما را به باران و به دشت هاي آن سو تر ، اما اگر هنوز هم مرد ميدانيد ، ياعلي :icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
چرا چرت میگی؟:w00:

اولین بار سیاوش بهم گفت گولاخ...بعد از سهیل پرسیدم

تو هیچ نقشی نداشتی این وسط:w16:

حیف که حوصله ندارم برم باشگاه از تو پروفایلم عکس بگیرم بیارم اینجا...ولی دقیقاً یادمه که اومدی ازم پرسیدی!:banel_smiley_4:

اینجا اسپم نمیکنم....میام بعدا سراغت....:banel_smiley_4:ترکی بلد نیستم دیگه از پشت کوه نیمدم که....مخصوصا الان که بیش از نیمی از مردم جهان ترکی بلدن.....:ws3:

ایهامشم خودتون ساختین دیگه....:banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

ترکی پره از ایهام....

هر روز هم به تعدادش اضافه میشه!

به جون سهیل قسم بخورم باور میکنی؟:banel_smiley_4:

من خود پیازم جیگیل!:banel_smiley_4:

اینو راس میگه داش امین...:ws47: :ws47:

من داداشت نیستم....به اندازه کافی فکو فامیل دارم!:w00:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...